Bokmärken

monsterskörd

Alternativa namn: Monster Skörd

Monster Harvest är ett monstergårdsspel. Spelet har snygg pixelgrafik som kommer att glädja fans av klassiska spel.

Innan du spelar Monster Harvest, kom på ett namn på karaktären och välj den avatar som du gillar mest.

Nästa får vi ett brev från en farbror som heter Professor Impulse. Där han säger att han gjorde en lysande upptäckt och kunde förvandla växter till söta monster med hjälp av sällsynta sniglar. Framgången var så stor att en liten bosättning växte upp runt hans laboratorium. Han har inte tid att ta hand om sin gamla gård, för han är ständigt upptagen med forskning och bjuder in dig att ta en paus från stadens myller genom att ta hand om gården. Eftersom karaktären du spelar är trött på stadslivet och åt för att få pengarna att gå ihop, bor vi i staden kommer vi överens och åker till min farbrors gård.

Mycket problem väntar dig på gården, framåt:

  • Rensa området från skräp
  • Utveckla ekonomin
  • Köp nya möbler
  • Landskapsarkitektur
  • Besök byn bredvid
  • Utforska grottor och fängelsehålor
  • Utforska området

Framme vid platsen träffar vi farbrorn. Det här är en mycket entusiastisk vetenskapsman, han ser lite galen ut, men han ser godmodig och rolig ut. Han kommer sedan att ägna oss åt sakens gång och lära oss hur man sköter gården. Arbetet är inte knepigt, vi odlar grönsaker och skapar olika livsmedelsprodukter. Vi köper nödvändig utrustning och möbler i byn i närheten. Och det mest intressanta är att vi tar fram monster av grönsaker och frukter. Några av dessa varelser ger oss mat genom att ersätta boskap. Andra kan användas som fordon, vilket gör det mycket lättare att flytta runt i spelvärlden. Och den tredje kategorin är kämparna som kommer att vara våra försvarare under utforskningen av fängelsehålor och utvinningen av sällsynta föremål och material.

Kampsystemet i spelet är inte svårt, även om du blir uttråkad av oändliga strider kommer det inte att störa dig här. Livvaktsmonster kommer att göra allt själva. När en av dem får slut på liv tar nästa plats, och så vidare i tur och ordning.

Det finns olika helgdagar och evenemang i spelkalendern, under vilka invånarna i den lokala byn samlas på torget, men dessa evenemang ger inga särskilt intressanta uppdrag eller uppgifter.

Faktum är att det mest intressanta i spelet är uppfödningen av nya raser av monster, som är ganska lika Pokémon. De kan skapas här upp till 72 typer, så det kommer att hålla dig sysselsatt länge. Och även att utforska grottor kan vara en rolig aktivitet.

Gårdens ekonomi är inte särskilt utvecklad, det kommer inte att vara möjligt att tjäna mycket pengar genom att handla, eftersom köpmännens priser är låga och mycket tid läggs på att skapa varor för försäljning.

Monster Harvest gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. Spelet kan köpas på Steam-lekplatsen eller på den officiella hemsidan.

Slösa ingen tid, börja föda upp roliga varelser, monster och hantera en ovanlig gård just nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more