Dina bokmärken

Monopoly Star

Alternativa namn: Monopoly Star, monopol

Game Monopol Star är ett multiplayer online spel tillhör genren & laquo; ekonomisk strategi & raquo;, där du behöver passion, lycka, intelligens. Detta är en fascinerande tidsfördriv med dina vänner. Förutom trevliga känslor som du får vid bordet spelet Monopol, deltagare VIP-spel har förmågan att översätta seger på sin egen elektroniska plånbok.

Game Monopol dikterar reglerna, så nära dess stationära versionen (Monopol, köpman, bankir, miljonär och så vidare. ). För enkelhetens skull är spelet automatiskt i Monopol på nätet, det inte förlora möjligheten av ditt deltagande i att göra några ekonomiska beslut. Det huvudsakliga målet med spelet Monopol på nätet är förstörelsen av dina fiender, men behöver inte vara sig själv i konkurs. Ditt tillstånd Monopol på nätet kan ökas: att hyra ut eller sälja en fastighet du vill köpa den.

Före Monopol för att spela online, se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Monopol Registreringen tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; Registrera dig & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Kom upp med ett smeknamn karaktär och upp en avatar, sedan ange ditt riktiga namn, kön, födelsedatum och region är bosatt,

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; up & raquo;.

Spel Monopol & ndash; det är populärt över hela världen ekonomiska spelplanen, som skapades av den amerikanska Charles Darrow. Spel Monopol Star ganska spännande, tvingar deltagarna att visa känslor, till samma spel Monopol är en ekonomisk strategi med ganska enkla regler. Monopol Online kan spela minst 2 personer. Ditt mål är att göra motståndaren konkurs. Du kommer att vara i Monopol för att spela online och turas om att kasta tärning, rör sig i en cirkel på vissa positioner och ndash; till så mycket som föll på tärningen. Dina handlingar Monopol på nätet är direkt beroende av i vilket område (cellsektor) kommer du att, det vill säga det finns flera alternativ: att köpa en bank eller en byggnad ; att betala lösen, om platsen ägs av motståndaren. För att tjäna i Monopol på nätet, du kan hyra ut eller sälja sin egen struktur och handling. I så fall, om transaktionen är inte tillräckligt med pengar, kan du ta åt sig äran i spelet Monopol.

Du kommer att spela Monopol på nätet på de gamla reglerna. Till ditt förfogande spelplanen; du kommer att ha rivaler, rulla du tärning (virtuella, i det här fallet). Monopol spel gör att du kan köpa byggnader och samla pengar. Skapare Monopol på nätet till berömmelse försökte lämna högsta likheten med onlineversionen av spelet den riktiga versionen. Jag måste säga att de gjorde det: de första minuterna av matchen Monopol Star bokstavligen blända realism, enkelhet, rimlighet och bekvämlighet.

Leken Monopol ursprungligen positionerat som ett gratis spel, men det finns också möjlighet att införa medel, till exempel köpa en VIP-status, vilket ger många fördelar. Men Monopol onlin e är en valfri villkor: du kan inte spendera pengar och njuta av Monopol på nätet!

& nbsp;

Tjäna pengar Monopol onlin e kan vara att leka med andra aktörer på penning enligt överenskommelse (vinner du kan ta med till WMR-plånbok) . Du kan också delta i turneringen, som har en prissumma. Monopol på nätet, det finns ett annat sätt att tjäna pengar - att delta i affiliate program av projektet. Innebär att du tjänat i Monopol onlin är, du kan spendera i spelet eller sätta väskan WMR.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more