Dina bokmärken

Mission Against Terror

Alternativa namn: Mission Against Terror

Mission mot Terror Online & ndash; fantastiska flerspelaraction med kunden gratis modellen. Detta fantastiska first-person shooter som kommer att medföra en hel del spänning. Under utarbetandet arbetet i bolaget Kingston. Och under 2010, dök MAT spel på Internet tack vare förlaget & ndash; Företag CIB Net Station. På grund av sådana funktioner som en stor arsenal av olika spellägen, förmågan att använda unika delar av utrustning, Mission mot Terror spela riktigt intressant. Antalet användare växer för varje dag, och idag kan du bli en av dem. För att bli medlem i spännande äventyr, behöver du bara ladda ner Mission mot terror. Multi-game chat kommer att glädja dig, och att du har tillgång till fler sociala områden & ndash; en extra plus. Välkommen till den virtuella världen, som aldrig tråkigt!

Innan du börjar spela i Mission mot terror, en bra idé att ta reda på vad som händer i denna fantastiska värld. Utveckling sker i en avlägsen framtid. De konfronterar varandra två andra sidorna. En av dem är att försöka få världsherravälde av de överlevande från mänskligheten, och den andra försvarar rätten till frihet och vill föra världsordningen. Teamet av frihetskämpar infiltrerade & laquo; smugglade & raquo; och det är nu mycket svårt att särskilja mellan sina egna. Ändå män inte försöka gå till provokation. Vad är slutet på historien? Om du vill lära dig att snabbt ansluta gaming community.

Till att börja spelet, måste du först skapa ett konto och installera spelet klienten på din dator. Mission mot Terror registreringen tar inte mycket tid, och nedladdningen är ganska enkel. Inga hicka skulle uppstå. Så snart den första tiden kommer att hitta dig själv i en okänd värld, bör vi definiera utseendet på din karaktär. Avatar-systemet gör att du kan anpassa utseendet på hjälten som du vill. Men du får inte glömma att för att vinna striderna ett utseende är inte tillräckligt. Försiktighet bör iakttas bra outfit. Mission Against Terror spelet ger möjlighet att använda olika vapen. Tillgängliga 18 typer av primära vapen, tre typer av medel vapen, 3 typer av kalla vapen och 5 typer av granater. Allt detta kommer du att förvärva en speciell butik. Huvudsaken är att de medel som fanns tillgängliga, men de måste göra i samband med spelet, att utföra många uppgifter. Men överraskningar slutar inte där. MAT på nätet kan du förvandla din fiende i ett djur (t.ex. gris eller sköldpadda), med hjälp av speciella element. Det är där du har kul till fullo!

kan spela i olika lägen. Välj vad du vill: single-mode träningsläge Team Battle laget överlevnad läge, en single-mode för att överleva, erövring läge, zombie-läget. & Nbsp; och så vidare tills tank strider. Försök alla lägen, och bland dem säkert finns de som kommer att vara den mest älskade. Tja, gå vidare! Lycka till! I detta krig utan lycka kan inte göra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more