Dina bokmärken

Krigsministeriet

Alternativa namn: Krigsministeriet

ministeriet av War på nätet & ndash; multiplayer browser-baserade strategispel modell gratis. Händelser i spelvärlden utvecklas i realtid, så att du alltid har en chans att ingripa i vad som händer. Fångat i medeltiden, kommer du bege sitt eget imperium och ta på sig uppgiften att göra allt för att göra det blomstra. Vi måste göra titanic ansträngningar för att omvandla sitt utseende och bli en klok befälhavare att spegla alla faror, och att vinna från andra, är så illa.

För att gå tillbaka till det förflutna, du behövs Ministeriet War för att registrera. När ditt konto kommer omedelbart att kunna skapa en karaktär och gå för att möta en okänd virtuellt liv.

Fråga varför du ska spela spelet Ministeriet War ? Orsakerna är många. Först, eftersom du kommer att ha en unik möjlighet att ta så många som fem perioder av utveckling, nämligen Savage Age Dark Ålder Feodala Ålder Castle Ålder [ 39] och välde [två] Ålder . Med varje steg du blir mer kraftfull och självsäker. För det andra, har du ett val vad du ska bli. Du bestämmer vad den lämpligaste kulturen. Rom, Egypten, Persien, eller kan, & nbsp; Kina? Alla dessa civilisationer deras speciella bonusar, vissa livsstilar, särskilda trupper. Civilisation, som kommer att förvaltas, måste du leda till världsherravälde. Om det var möjligt och ndash; därmed uppnått det högsta målet. För det tredje, innehav Ministeriet War för att spela, du kommer aldrig att bli uttråkad. När allt kommer omkring, många ett brett utbud av aktiviteter bara ger inte en sekund av vila! Du måste ta itu med, och byggandet, och att välja soldaterna för sin armé, och ta hand om husdjur, som så småningom blir en stor hjälp i strid, men också ständigt för att torka sina huvuden över vad den bästa strategin för nästa strid. När det gäller djur, det är välsignat (tre arter) och lyckligt hem (som är tre typer). Beträffande soldaterna bör vara medvetna om att de måste välja noga och gör det, är det att hyra en kämpe, kan du på den lokala tavernan. Tja, i det fjärde spelet Ministeriet War erbjuder ett brett utbud av olika utrustning som motstå frestelsen att prova den i aktion Det kan bara lura. Utrustningen är uppdelad i fyra kvalitetsnivåer. Varje nivå indikeras med en annan färg - vit, grön, blå, lila och ndash; från svaga utrustning för high-end, respektive. Oh ja, och det är inte allt! Under spelet kan du hitta allierade och göra ofattbara saker. Gå med i guilden & ndash; rätt beslut. Speciellt eftersom Ministeriet War gratiserbjudanden denna förmån.

& nbsp;

Det är nödvändigt att berätta och om de ytterligare fördelarna med projektet. Spelet har massor av spelelement, som du kommer att njuta med välbehag. Du lär dig att använda den välvda arkitektoniska art rock revival manuskript salvia, kobolt malm, ädel härkomst bok, pass Arcadia, stormtrupper, raffinerade guld. Att övervinna en efter de övriga fem olika åldrar, kommer du att uppleva ett stort antal spännande äventyr. Denna väg från början till slut gör det möjligt att utbilda sig till mental förmåga och fysisk. Var aktiv och allt du får! Låt din tidsfördriv med det här spelet kommer att bli en trevlig och minnesvärd!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more