Dina bokmärken

Might and Magic: Heroes. Kingdom

Alternativa namn: Kan och magi, Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. UK & ndash; inkarnation av den världsberömda online strategi

Arvet efter turn-kult strategi på nätverks vidder blev gratis online spel Might and Magic: Heroes. Kingdom. Men nu är det & ndash; strategispel i realtid. Inledningsvis & nbsp; Might and Magic: Heroes Kingdoms på nätet i slutet av 2011. Spelet är helt lokaliserat till ryska.

Gå i spelet Might and Magic: Heroes. Kingdom gör ingen svårighet. För att göra detta måste du gå till den officiella webbplatsen för spelet där du måste trycka på den röda knappen som säger & laquo; PLAY & raquo;. Då kommer du att erbjudas valet att göra en hand (totalt 4). Might and Magic: Heroes. Kingdom kräver registrering efter att du har beslutat om namn och emblem, som kommer att vara ett slags visitkort för resten av soldaterna. Glöm inte att du valt symboler kommer att finnas i alla dina inlägg. Nästa steg: du måste tänka på ett namn för din stad, namn och bild av hjälten, som är unik & ndash; det är bara & laquo; plus & raquo; för dina ytterligare spelverksamhet. Sedan trycker & laquo; New Kingdom & raquo;, och fasen registret Might and Magic: Heroes. UK & ndash; avklarad!

Så Might and Magic: Heroes. UK & nbsp; online-spel där det viktigaste instrumentet för kontroll över riket är hjältarna. Du kan hyra dem på tavernan. Varje karaktär kommer att ha sin gång, det beror på den del av staden. Det maximala antalet arbetstillfällen för spelare och ndash; 3, vilka vardera kan vara från tre till fem färdigheter. Spela spelet Might and Magic: Heroes. Kingdom nätet därmed & ndash; en hel del resande och slåss. Under dessa sessioner du kommer att stöta på en mängd olika artefakter, men bara åtta av dem med dig kan ha varje tecken.

Army Might and Magic: Heroes Kingdoms på nätet & ndash; grundval av militär makt, som består av grupper & ndash; grupper av varelser av samma typ, kämpar tillsammans. I kampen om inflytande egenskaper hjälten och försvar i regionen och staden, trollformler och artefakter. Vad ett underbart spel Might and Magic: Heroes. Kingdom nätet, är det faktum att oavsett utgången av striden, kommer förlusten av trupperna är endast 30%. Det är, även om striden förstördes av all din armé, så småningom kommer du & laquo; återvända & raquo; 70% av det ursprungliga antalet soldater.

För att framgångsrikt spelar spelet online kanske & Magic: Heroes. Kingdom, är det nödvändigt att betala stor uppmärksamhet åt utvecklingen av staden. När allt kommer omkring, det kommer till resurser anlitade armén och hjältar. Staden är belägen i centrum av regionen, som består av 24 rutor, befolkat av monster. Att klara av dem kommer att ge tillgång till artefakter, 4 gruvor eller bara fritt utrymme för konstruktion. Strukturer ger en bonus till försvar och bidrar till att utveckla din ekonomi.

När du börjar spela i Might and Magic: Heroes. Kingdom, är det viktigt att veta att du är garanterad skydd mot attacker femton för utvecklingen av spelet och förstärkning av staden. Dessutom gör den inte stör vetskapen om att du kan skapa en allians med upp till 20 deltagare. Deras land ingår också i alliansen, vilket ger bättre skydd för ditt område. Utbytet av resurser mellan medlemmarna i alliansen skall normalt ett ömsesidigt fördelaktigt, eftersom varje stad har sina egna gruvor bara 4, men Might & Magic: Heroes. Kingdom har 7 online-resurser (som källa).

Might and Magic: Heroes. Brittiska användare kommer att spela i en värld av Asan, söndersliten av krig mellan de fyra nationer:

& bull; Knights

& bull; Demons

& bull; Necromancers

& bull; The Sorcerer

Det huvudsakliga målet för varje spelare & ndash; återställa ordningen och ge världen hopp om en fredlig framtid och välstånd. Därför & hellip; gå vidare och njuta av alla fördelar i spelet och vinn!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more