Bokmärken

Microsoft Flight Simulator

Alternativa namn: Microsoft Flight Simulator

Game Microsoft Flight Simulator - en civil flygsimulator. En hel rad frågor som började sin historia så långt tillbaka som det finns 1970-understödja året. Men tillverkarna att producera dessa spel berömda företaget Microsoft. Sea gameplay ger kul och lämnar det bästa intrycket.

Men det är inte webbaserat leksak, så om du har uttryckt en önskan om att spela, måste du ladda ner Microsoft Flight Simulator. Kanske för att börja är att se Microsoft Flight Simulator video och skärmdumpar, eller åtminstone läsa igenom den information som tillhandahålls här.

Game Microsoft Fly Simulator har en mycket verklig grund. Fascinerande fysik flygningen, och därmed komplicera hanteringen av transporter finns bara här - flygplan. Spelet har alla typer av flygplan att välja mellan. Endast här:

• Real flygplatser,

• Inmatnings stöd,

• Autopilot,

• Väderförhållanden,

• Kurs,

• Skapa modeller och flygplatser.

Real Flygplatser - har du en unik möjlighet att spela på nästan alla större flygplatser med verkliga data, landskap.

Inmatnings stöd - all gameplay du stöd, som i den verkliga världen, distributionstjänst och söt röst på andra sidan av kabeln.

Autopilot - om det behövs, kan du flytta, som i livet, det automatiska läget.

Väderförhållanden - du kommer att gå om alla typer av väderförhållanden. Och ännu bättre. Tänk om det finns en anslutning till Internet, kan du komma i realtid till väderförhållandena.

Utbildningskurs - som i alla dataspel, passerar du den inledande utbildningen innan en oberoende flygning i den öppna himlen.

Att skapa modeller och flygplatser - är en unik möjlighet. För att göra detta kommer du att få all nödvändig.

I Microsoft Flight Simulator spel spela själv är kul. Bara här, tack vare de utmärkta grafik, kan du ta bort från de faktiskt befintliga flygplatser. Och i allmänhet att se någon punkt på vår planet. Eftersom du kan flyga så lågt och högt uppskattade. I den första versionen, kan du flyga direkt bredvid Elfivoy torn eller över ett territorium som den täta djungeln. I det andra fallet, naturligtvis, i själva verket hela territoriet kommer att förvandlas till mosaiker, kanske lite räcker inte spåras. Men när man tänker på alla de stora plus i spelet, att detta bara är en liten nackdel.

Som ett resultat, piloter gå med i ett team och skapa ett virtuellt flygbolag. Och engagerade i att uppfostra dem. En bra ursäkt för att ringa en vän och göra nya.

Hur gör du? Redan kände ett behov av att känna kraften i denna himmelska plats?

Och för detta behöver du bara besöka webbplatsen och Microsoft Fly Simulator spel nedladdning. Sträva efter att känna den himmelska världen och den jordiska världen för att titta på ett fågelperspektiv.

Därför att alla arbetstagare över denna leksak investerade inte bara det bästa av sina styrkor, men också själen. Och för alla fans favorit.

Gå till webbplatsen. Här väntar på ditt utseende. Njut av spelet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more