Dina bokmärken

Metro: Last Light

Alternativa namn: Metro: Last Light

Metro: Last Light spel som skapats i genren av skytten 1: a person. Det är uppföljaren till spelet Metro 2033. Utvecklare Metro: Last Light vägrade henne var baserade på händelserna i den andra boken av D. Glukhovski. Man beslöt att göra ett spel som kommer att vara en direkt fortsättning på den första delen.

Om du väljer att ladda ner Metro: Last Light, får du lära dig att huvudpersonen i den andra delen är också Artem. Vid denna tid hans viktigaste uppdrag - att förhindra ett inbördeskrig mellan invånarna i olika tunnelbanestation. Vid utvecklingen av uppföljaren har identifierat tre grundläggande principer:

1. Spara atmosfär skräck Metro 2033.

2. Diversifiera de typer av vapen.

3. Förbättra teknik Metro 2033.

Alla uppgifter fördes och är nu i Metro: Last Light pc Artem måste reda ut det kaos som bygger på de åtgärder och händelser som äger rum i Metro2033. Har inte gått mutanter också kämpar nazisterna och röda med varandra. Och alla måste kämpa.

En boevki i Metro: Last Light erbjuder vi schematiskt delas in i två typer: de skottlossning och slagsmål med folk och jaga alla typer av monster. Skjutningarna började i bästa fall, att k dök utvecklarna lovar en riktig fysik av objekt, samt förbättrad AI. Du ser, och Tom är nu bara tre "trunk", var och en av dem kan pumpas eller har ökad eldkraft eller abgreydiv dess brantare sikte.

För att öka räckvidden slagsmål med motståndare vapen Metro: Last Light presenteras också mycket bredare. Vapen ibland genomgått en radikal omarbetning. Nu finns det en möjlighet att få en exklusiv vapen: RPK kulspruta 45 omgångar, modifiering Kalash AKSU gevär prickskytt VSSK "Avgassystem", sex pipiga automatiska hagelgevär Velopal.

Som framgår, förblev de bästa kulsprutepistoler, hagelgevär och revolvrar, men lagt till prickskyttegevär och miniguns. Och det inte görs förgäves. För nu, när du blir en Metro: Last Light play, sedan träffa en mycket skrämmande mutant chefer

OMedveditsa - bära mutant.

OGigantskaya räkor.

Orino-sköte ghouls.

Det bör noteras att Metro: Last Light är generellt bra. Det är väldigt professionellt upplysta grottor och tunnlar, perfekt form gjorde tecken. Kommer upp till ytan, är allt nederbörd, dimma, lera mycket naturligt. Helt klar röst: ylande mutanter skrik och andra ljud mycket pittoreska och trovärdiga.

Men om du ännu inte bestämt om att spela i Metro: Last Light, bör du begära internet Metro: Last Light video och se allt vad som har sagt med egna ögon. och se allt vad som har sagt med egna ögon. Ingen skada kommer till spelets officiella hemsida http://store. steampowered. com/agecheck/app/43160 /, registrera det och komma in i spelets anda. Och sedan installera Metro: Last Light på din dator för att kunna förstå vilka känslor orsaka detta spel. Pröva! Go for it!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more