Bokmärken

Metro: Exodus

Alternativa namn: Metro Exodus

Metro Game: Exodus del av universum Metro 2033.

ukrainska utvecklaren 4A Games, en sensationell serie av spel "Metro 2033", som de inspirerades av romanen D. Glukhovsky, fortsätter att glädja fans av nya utgåvor. För 2018 planeras frisläppandet av en episk skytt från den ledande personen, som kommer att innehålla alla delar av skräck- och smutsverkan. Metro: Exodus är full av dystra landskap av öppet utrymme och fängelsehålor. Du kan spela på plattformar:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Russia efter kärnkriget.

Kärnkatastrof skedde 2013, och ledde till katastrofala konsekvenser, men ganska förväntat. Nu är året 2036, och hela Rysslands territorium är en vild ödemark bebodd av fruktansvärda mutanter.

Huvudpersonen är fortfarande Artem, men nu har han en fru, Anna, med vilken du redan är bekant från både den litterära versionen och den tidigare serien av spel. Förutom dem finns det fortfarande överlevande, och tillsammans ändrar de Aurora-ångloket för att bana vägen mot öster. Enligt deras mening är det fortfarande möjligt att starta livet från början, men det finns många hinder och faror framåt.

När E3 visades på utställningen, meddelade att det skulle vara möjligt att spela Metro: Exodus ganska snart, för många blev det en riktig överraskning, och jag måste säga, ganska trevlig. Videon själv lockade uppmärksamheten hos vanliga spelare, kritiker och journalister. Han kallades den mest spännande och bästa av alla släpfordon som presenterades, och många sa att för dem var det här spelet mest efterlängtade. Inspirerad av stöd från verkställande producent D. Bloch erkände att för projektet är detta projekt det mest ambitiösa av allt, som hon måste göra.

Inspirerad av utvecklarna av projektspelet STALKER med sin postapokalyptiska värld. Med idéen som utgångspunkt skapade de linjära nivåer och stora öppna områden. Också tillsammans med de redan kända handlingsmekanismerna kommer märkbara förändringar att märkas, vilket också kommer att medföra en ny ström av känslor i gameplayen.

Från vad som är känt från hans ord och tillkännagivande kan man dra slutsatsen att produkten visade sig vara cool och Metro: Exodus-nedladdning är värt det. Tidigare vandrade hjältarna genom den förstörda Moskva tunnelbanan, men nu har de bestämt sig för att komma ut, varför det kommer att bli en ständig förändring av landskapet. Diffrigt diversifierar landskapet och det faktum att händelser täcker ett år, vilket innebär en förändring i väder, årstider, tid på dagen och djur. Att försöka överleva, hjältarna måste alltid vara uppmärksamma och hålla världen runt oss vid synen. Samtidigt studera noga objekten runt, för att inte missa något som är användbart. Även ett par patroner för maskinen kan rädda liv och bör inte försummas.

Starta i Metro: Exodus att spela, gör sig redo att händelser rör sig snabbt, och spelare behöver en bra reaktion, förmågan att fatta beslut snabbt. De främsta fienderna är djur som har förlorat sin tidigare charm. Nu är det här en hemsk varelse som törst för blod. Det kommer att finnas andra fiender av ett gäng människor som är inblandade i stöld och enkelt ta livet, om omständigheterna kräver det.

At tiden för Metro: Exodus kommer spelarna att klara många uppdrag, lösa pussel, slåss mot fienden. Val av föremål, de kan användas i vissa situationer, men detta är en naturlig praxis. Tiden har kommit att gå på rekognoscering av de land som förödats av en fruktansvärd katastrof, och försöka hitta en plats där livet kommer att återuppliva. Kommer hjältarna att kunna hitta honom? Visst, ja, för då är de hjältar. Det är bara till vilket pris de lyckas och när det händer ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more