Bokmärken

Metin2

Alternativa namn: Metin2

I Metin2 spel rekommenderas för dem som vill fördjupa sig i en värld av östra fantasi. Här kan du ta ett dopp i ett otroligt äventyr för att bli en kampsport mästare och rädda världen från de mörka krafterna. & Nbsp;

För att kunna spela i & nbsp; Metin2 måste du först föras Metin2 registrering. För detta ändamål:

1. Ange ditt nya spelets namn (användarnamn).

2. E-post

3. Bekräfta att du accepterar de centrala bestämmelser i spelet.

4. Några minuter senare dig via e-post kommer att skickas ett brev från administrationen. Följ instruktionerna i brevet, kommer du att kunna aktivera ditt spelkonto som en gåva.

När spelet Registrera dig & nbsp; Metin2 över & nbsp; online spel Metin2 kräver att du stänga installationen på din dator. För detta ändamål:

1) Ladda ner spelklienten (du hittar den i den del av & laquo; hämtning och raquo; onlinespel)

2) & nbsp; ladda ner filen och kör spel online & nbsp; Metin2 börjar installera på din dator.

3) Var noga med att ange en plats på datorn som är värd för online-spel Metin2.

När du har installerat spelet på skrivbordet ikonen visas Metin2 .. Dessutom kommer menyn genvägen Start skapas för att komma in i spelet. Klicka på någon av dessa ikoner tar dig till en värld av Metin2 nätet. Också regelbundet automatiskt uppdatera spelet, som inte kommer att ta mycket tid. Metin2 online-spel, dess installation och registrering & nbsp; Metin2 är helt gratis.

Då måste du fylla i uppgifter om ditt konto i spelet och välja en server för spelet. Skapad Din karaktär kommer att kunna spela enbart på den servern. Att spela på en annan server, skapa en ny karaktär.

När du skapar en karaktär som du behöver för att välja sin framtida spel specialisering. Spela spel online & nbsp; Metin2 du erbjuds sådana klasser tecken som en krigare, Ninja, Shaman, Sura. & Nbsp; & nbsp;

Krigare. Klädda i tunga rustningar och skickligt äga en tung machetes, Warriors är mästare i närstrid. Dessutom kan du inte oroa sig för sin fysiska styrka och mod. Med utgångspunkt i denna klass av tecken du kan lära innehav av två-handed axlar och hillebarder, eller att förlita sig på en kombination av klassisk martial & ndash; sköld och svärd.

Ninja. Det är en professionell mördare. De har ingen lika i förmågan att bakhåll. I strids använda dolkar och en båge. På grundval av detta, förlitar sig på snabbhet och smidighet.

Shaman. Användning i strid och trollformler. Det bästa sättet att stödja andra soldater. Shaman bygger på helande trollformler och förbättra attack och försvar.

Sura. Detta krigare som lurade mörk magi. Tack vare denna framgångsrika striderna i närstrid, kan de attackera fienden på ett avstånd av magi. De ökar också verktyget stavar själva. & Nbsp;

För att spela spelet & nbsp; Metin2 nätet, behöver du att välja en av tre platser (imperier). & Nbsp;

Imperiet Shinzo. Detta är den södra riket, som specialiserat sig på handel. När du har valt området för dess införande, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter smälta skydd och utveckling av handelsvägar.

Empire Jinno. Beläget i den östra delen av kontinenten. Detta imperium grundades av militär klass av det gamla imperiet. Därför är det mycket aggressiv mot andra. & Nbsp;

Empire Hundzho. Beläget i den västra delen av kontinenten. Detta imperium styrs av religiösa ledare. På grund av detta, kan det anses vara huvudstaden i den magiska kontinenten.

Spelet Metin2 bokstavligen slående i sin skildring i stil med fantasy och atmosfären i de östra kampsport. Du är trött på att bekämpa den klassiska svärd och båge? Utveckla din karaktär och använda som ett vapen synes harmlösa klockor och fans. Så sätt igång! Finslipa dina färdigheter till ära av imperium!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more