Dina bokmärken

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Alternativa namn: MGS 5 The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 Phantom Pain: Snake returnerar.

När, i 2012, spelet Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain publicerades först, det var representerat av Dick Moby Studio, som fortfarande var okänt. Fläktarna fick dock snabbt en förbindelselänk med tidigare Metal Gear-serien, och Joakim Mogren (Joakim - från Kojima anagram) - studiochefen bekräftade att den nya delen är en naturlig fortsättning av tidigare historier.

1.000.001. 03 2015 lanserade Kojima Productions en tidtabell på sin webbplats, och den 4 mars uppstod en informativ video med meddelandet att Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain kunde laddas ned 1. 09 2015 för populära plattformar:

  • PC (Windows)
  • PS3
  • En Xbox
  • PS4
  • Xbox 360

Spelet spelas i en något bortglömd genre av stealth action, där handlingarna består i den omärkliga rörelsen av karaktären i rymden. Hans uppgift är inte att detekteras, och han gömmer sig, skuggor löper från omslag till omslag samtidigt som de tystnar som möjligt förstör fiender, försöker att inte upptäckas, för att inte misslyckas uppdraget.

. Sedan föredrar de ofta i spel att de agerar mer arrogant, öppet och trovärdigt och tvingar hjälten att gå emot realismens regler och utföra otroliga stunts under en skjutspel, sällsynt handling har sällan använts. Få produkter kan hänföras till denna genre, och Metal Gear är en av de få som fortsätter att framgångsrikt utveckla den.

Egenskaper för världen av Metal Gear.

As många lyckades ladda ner Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, de lärde sig att åtgärden utvecklades under perioden då inbördeskriget vid gränsen till Zaire rasade i Angola, och i Afghanistan deltog sovjetiska trupper i fientligheter.

Den tionde episoden av Metal Gear var den första med en öppen värld, där hjälten är fri att flytta när han trivs spelaren. Det är sant att det finns en begränsning när ett tecken är upptaget med att fullborda ett uppdrag.

Snake lead karaktär, vaknade han plötsligt från en nioårig koma på en brittisk militärbas belägen på Cypern. Från och med denna tid skickar Metal Gear Solid 5 Phantom Pain på datorn till nya test, generöst ger ut slag av öde och hällande klingor, som om det krävde att återvända till förmån för så många donerade år av ostörd sömn.

XOF-köpmän tycktes veta om det och väntade två veckor, vilket gav Snake tid att återhämta sig, och angrep sedan sjukhuset och dödade inte bara personalen utan även patienterna. Snake ville också sy till företaget, men den överlevande patienten, Ishmael, ingrep. Tillsammans försöker de att fly från sjukhuset attackeras av den brinnande mannen, som styrs av det tredje barnets psykiska. De kapar en ambulans, men hamnar i en olycka och vaknar upp, ser ormen att Ishmael har försvunnit, men förföljarna har återvänt. Då är det ett möte med Ocelot, som hjälper slangen att fly, men det här är bara början, och det finns fortfarande många chaser och möten framåt.

Spelet är extremt realistiskt och vackert, med ett välbalanserat kontrollsystem, och som bestämde sig för att köpa Metal Gear Solid 5 Phantom Pain kommer definitivt inte att ångra förvärvet, särskilt eftersom den innehåller den ryska versionen.

systemkrav.

Site MGS5 fantom smärtan publicerade information med minimala och rekommenderade systemkrav som gör spelprocessen bekväm. Minsta nog för att starta spelet, men ju högre prestanda desto bättre.

  • ОС: bara 64-bitars / Windows 7/8/10
  • Processor: Intel Core i5-4460 (3. 40 GHz). Men bättre: Core i7-4790 (3. 60GHz)
  • OP: 4 GB RAM (bättre 4 GB RAM och högre)
  • Videokort: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB). Bättre: NVIDIA GeForce GTX 760 * DirectX 11
  • Place: 28 GB.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more