Dina bokmärken

Sammanfoga kungariket

Alternativa namn:

Mergest Kingdom är ett pusselspel om att slå samman föremål. I spelet kommer du att se vacker tecknad grafik och en ovanligt detaljerad värld. Musiken är glad och upplyftande, röstskådespeleriet är välgjort.

Du kommer att börja spela Mergest Kingdom direkt efter att du har slutfört en kort handledning som visar dig hur du spelar och förklarar reglerna.

Spelet har en handling och genom att passera nivå för nivå kommer du att bli medlem i en intressant saga.

Det finns mycket att göra här:

  • Resa den magiska världen
  • Skapa föremål för att slutföra uppdrag och verktyg för att övervinna hinder
  • För att besegra skurkar och monster som du kan stöta på, skapa hjältar med hjälp av fusionsmagi
  • Bygg ett hus för dig själv, möblera dess inredning
  • Odla en trädgård och ta hand om träden i den

Det kommer inte att finnas tid att bli uttråkad i spelet, eftersom listan ovan bara innehåller en kort lista med intressanta och spännande saker som väntar dig.

Innan du börjar väljer du vilken karaktär du vill spela.

Det finns flera alternativ:

  1. Berington iskungen som äger otaliga skatter
  2. Fangtooth Incredible Animal Farmer
  3. Margelot ägaren till dödliga dolkar och ägare av lås

Var och en av karaktärerna har sin egen karaktär och historia som du kan lära dig när du spelar. Som vanliga människor har var och en av invånarna i spelet sina egna unika färdigheter och svagheter. Överväg detta.

Utöver de listade finns det många andra lika intressanta hjältar i spelet.

Gör sagoön till ditt hem genom att möblera den som du vill ha den. Kombinera alla föremål på något sätt för att få allt du behöver.

Skapa nya typer av varelser, vilka alla kommer att vara unika och oefterhärmliga.

Utforska nya länder i kungariket för att hitta fler artefakter och få resurser för att skapa vad du vill. Dessa är mycket stora territorier, för att besöka överallt behöver du mycket tid, som du kommer att spendera på att lösa intressanta pussel och slutföra uppgifter.

Ditt hem kommer att bli en hel stad med en magisk trädgård. Det är bara du som bestämmer vad det blir. Bygg hus efter din smak och utrusta deras inredning. Plantera de mest exotiska växterna i trädgården.

Gå med i spelet för att besöka ditt hem regelbundet och få veckovisa och dagliga inloggningspriser.

Besök spelbutiken med ett underbart sortiment som uppdateras dagligen. Några av varorna som presenteras där är tillgängliga för spelvaluta, de mest värdefulla erbjudandena är traditionellt sett endast för riktiga pengar.

Under semestern finns generösa rabatter. Dessutom kan du under sådana dagar delta i tävlingar och få unika priser som endast är tillgängliga under denna period.

Uppdateringar tillför hela tiden något nytt till spelet. Fler områden på kartan, nya hjältar och ännu fler föremål att slå samman.

Du kan ladda ner

Mergest Kingdom gratis på Android genom att klicka på länken på den här webbplatsen.

Installera spelet nu för att komma in i den fantastiska världen av drakar, häxor och riddare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more