Dina bokmärken

Slå samman krig

Alternativa namn:

Merge War är ett spel som framgångsrikt kombinerar två genrer, item fusion och RPG. Grafiken i spelet är animerad i en minimalistisk stil, det ser intressant ut. Karaktärerna har bra röster och den positiva musiken skapar en avslappnad atmosfär. Här måste du samla kort med fighters, och genom att kombinera dem skapa ännu mer kraftfulla krigare för att stå emot ondskan som har erövrat det magiska landet.

Innan du börjar spela Merge War, tänk på ett namn och välj hjältens utseende. Efter att ha gått igenom en icke-påträngande, kort handledning kan du börja spela på egen hand.

Det är bäst att fokusera på att utforska spelvärlden och hitta resurser i början.

Utvecklarna kommer att försöka att inte låta dig bli uttråkad i spelet, det kommer att finnas något att göra:

  • Samla en oövervinnlig armé
  • Bygg ditt eget kungarike efter din smak
  • Få resurser och sällsynta artefakter
  • Kombinera föremål för att skapa kraftfulla vapen
  • Erövra nya territorier för att få ännu fler möjligheter

Detta är en liten lista över saker som kommer att vänta dig i spelet.

Slå samman drakar och andra varelser i ditt kungarike på ett sådant sätt att du skapar kraftfulla krigare. Forma din armé och se dess segrar.

Få episka stridsflygplan som är ostoppbara av fiendens enheter. Men för detta behöver du slutföra många uppgifter, både plot och sidouppdrag.

Skapa majestätiska slott och andra byggnader med fusionsmagi. Ju mer komplex och större strukturen är, desto fler föremål kommer att behöva kopplas samman i etapper för att bygga den.

Det kommer att ta ännu mer sällsynta resurser, magiska varelser och tid att skapa en episk armé.

Skapa ett oövervinnerligt lag och höj nivån i kortleken som kommer att bestå av det. De mest kraftfulla besvärjelserna låses upp endast på de senaste nivåerna.

Varje strid i spelet är ett litet parti med schack som dina krigare måste spela. Se hur otroligt spektakulära strider äger rum med deltagande av de mest ovanliga stridsenheterna.

Glöm inte att kolla spelet varje dag. För detta kommer du att tilldelas värdefulla gåvor och i slutet av veckan, om du inte missar dagar, får du ett ännu generösare pris.

Under semestern kan du få exklusiva priser och dekorationer. Vid andra tillfällen kanske denna möjlighet inte längre är tillgänglig.

I spelbutiken kan du köpa de resurser och föremål du behöver för riktiga pengar eller valuta i spelet. Erbjudandena i den uppdateras regelbundet, det finns ofta kampanjer och reor med otroliga rabatter. Genom att spendera en liten summa kan du inte bara underlätta spelandet, utan även stödja utvecklarna som har investerat sitt arbete i spelet.

uppdateringar för spelet släpps ganska ofta. De lägger till nya hjältar och föremål, utöver detta görs förändringar och förbättringar.

Du kan ladda ner

Merge War gratis på Android här genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela nu och skapa ett team av starka fighters som ingen skurk kan stå emot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more