Dina bokmärken

Slå samman Mansion

Alternativa namn:

Merge Mansion pusselspel för mobila plattformar. Grafiken är tecknad, vacker, under spelets gång verkar det som att du tittar på en färgstark tecknad film. Röstskådespeleriet är gjort kvalitativt, musiken är trevlig och diskret.

I spelet möter du en tjej som heter Maddie. Hon flyttar in i sin mormors herrgård, som har stått tom i över 40 år efter att hennes mormor greps och skickades till fängelse.

Många trevliga problem väntar dig i spelet:

  • Lös pussel
  • Utforska det gamla huset på jakt efter hemligheter
  • Återställ huset med omnejd
  • Spela minispel

och mycket mer. Att spela Merge Mansion kommer inte att vara tråkigt.

För att hjälpa en mormor som fängslades för många år sedan av misstag, måste du utforska hela herrgården och godset steg för steg. Platser som du kommer att behöva ta dig till är i förfall eller helt enkelt fulla av skräp. För att få tillgång till alla hörn, längs vägen med att reparera och göra den gamla fastigheten beboelig, behöver du verktyg för att skapa, vilket kommer att vara spelets huvuduppgift.

Vid första anblicken ser spelplanen ut som många av de tre på rad spel, men denna likhet är ytlig, det här spelet är helt annorlunda. Genom att kombinera föremålen på spelplanen måste du få ett verktyg eller en sak som behövs för att slutföra uppgiften. Till exempel behöver du kombinera ett löv vått från dagg med en pipett, så du får en liten flaska vatten, sedan genom att kombinera den med samma andra flaska får du en stor flaska och så vidare tills du får önskat föremål. Skapandet av objektet du behöver är inte alltid logiskt, som du kunde förstå från exemplet ovan, men detta gör det bara mer intressant att spela.

Genom att gradvis återställa huset och dess omgivningar kan du förbättra levnadsvillkoren för Maddie och avslöja en mycket intressant historia från en mormors liv.

Senare kommer informationen som du kommer att kunna samla in att göra det möjligt för dig att släppa en mormor som felaktigt anklagades för ett brott som hon inte har begått och inte bara det. Spelet har en ganska intressant handling för att ta reda på alla vändningar som du kan när du spelar själv. Men bara om du är smart nog att gå långt.

Det finns dagliga och veckovisa inloggningspriser och små uppgifter som ger dig möjligheten att tjäna kristaller eller pengar, vilket kommer att vara extremt användbart och gör att du kan köpa en massa nödvändiga saker.

Tematiska evenemang och tävlingar hålls under semestern, som inte kan missas, delar av priserna som tas emot på sådana dagar kan inte erhållas vid andra tidpunkter.

Spelet uppdateras regelbundet, lägger till nya nivåer och utvecklar handlingen. Därför kan du spela väldigt länge och du kommer inte bli uttråkad eftersom det alltid händer något här.

Du kan ladda ner

Merge Mansion gratis på Android om du följer länken på den här sidan.

Börja spela nu för att hjälpa Maddie att rädda sin mormor från fängelset och återställa den eleganta gamla herrgården!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more