Dina bokmärken

Slå samman magi!

Alternativa namn:

Merge Magic! otroligt beroendeframkallande pusselspel! Grafik i tecknad stil, vacker och färgstark, ibland får man intrycket av att man tittar på en tecknad film. Spelet har rolig musik och bra röstskådespeleri för alla karaktärer. Här måste du lösa pussel och utforska en enorm fantasivärld.

Bestäm själv vad du ska göra i detta underbara spel:

  • Utforska den magiska världen
  • Skapa researtiklar
  • Kläcka ur äggen från varelser av de mest otroliga arter
  • Uppgradera och stärk dina bestar
  • Skapa en djurparkssamling från en mängd olika fauna

Alla sysslor i spelet är väldigt underhållande och tröttnar inte alls.

Världen i spelet är förbannad och det ligger på dina axlar som uppgiften kommer att ligga att läka den genom att ta bort förbannelsen. Kommer att hjälpa din hjälte att göra en gåva som låter dig kombinera alla växter, djur, föremål och till och med träd. Att hela den magiska världen är ingen lätt uppgift, du måste vara smart.

Du kan ta en paus från ditt uppdrag att rädda världen genom att dekorera din trädgård. Fyll den med de mest otroliga växter och djur. Genom att lägga ihop allt kan du få ännu fler otroliga invånare till trädgården.

När du reser behöver du olika föremål och ett verktyg för att skapa som ligger exakt på axeln, tänk bara på hur du gör det.

Kombinera olika typer av magi för att uppnå resultat.

Spela Merge Magic! Det kan du under lång tid, för i spelet måste du skapa mer än 500 olika typer av föremål. Mer än 80 tester måste du gå igenom innan du lyckas.

Logga in i spelet varje dag och få belöningar för att logga in. Det är inte nödvändigt att spendera mycket tid i spelet varje dag. Du kan spela bara 5 minuter eller hela dagen, allt beror på din önskan.

Alla djuren i spelet är ganska söta, växterna är ljusa och ovanliga, spelet är väldigt vackert. Ett gott humör efter matchen är garanterat för dig, inte ens dimman av förbannelsen som täcker den magiska trädgården ser inte så skrämmande ut.

Under dina äventyr möter du många magiska varelser, enhörningar och till och med magiska älvor. Men se upp för de mörka trollkvinnorna, de är listiga och kommer definitivt att försöka skada världen genom att stoppa dig.

Specialevenemang äger ofta rum i spelet, där du kommer att få möjlighet att tävla och vinna värdefulla priser som inte kan erhållas vid någon annan tidpunkt.

Det finns en butik i spelet där du kan köpa spelvalutor, dekorartiklar och verktyg för riktiga pengar som kommer att vara användbara för dig under dina resor. Utvecklare kommer gärna att få ekonomiska belöningar för sitt arbete, men det är inte nödvändigt att göra inköp.

Spelet får frekventa uppdateringar, vilket innebär att ännu mer kraftfulla föremål och trollformler väntar dig i det. Du kan få ännu fler otroliga varelser i din magiska trädgård. Alla kommer att behöva ett hem, försöka ta bort förbannelsen så snart som möjligt och befria den förtrollade världen från ondskans krafter.

Merge Magic! du kan ladda ner gratis på Android genom att klicka på länken på denna sida.

Börja spela nu, rädda den magiska världen från förbannelsen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more