Dina bokmärken

Slå samman Hotel Empire Design

Alternativa namn:

Merge Hotel Empire: Design är ett pusselspel. Grafiken här är vacker i tecknad stil, bra röstskådespeleri och trevlig musik. I spelet måste du hjälpa huvudpersonen att förverkliga sin dröm, öppna ett litet lanthotell. För att göra detta måste du lösa pussel som blir svårare för varje ny nivå.

Hela sitt liv arbetade en tjej som hette Elsa som make-up artist och hon hade en dröm att spara tillräckligt med pengar så att de skulle räcka till hennes lilla hotell på landet. Och vid trettio års ålder kunde hon samla ihop tillräckligt med pengar för att köpa en lantegendom. Men eftersom hon inte hade så mycket pengar fick hon detta gods i mycket dåligt skick. Efter att ha undersökt och undersökt strukturen visar det sig att dess verkliga tillstånd är ännu värre än det såg ut på bilden. Men ingenting kan göras, det är inte så lätt att uppnå en dröm.

Du måste hjälpa huvudpersonen att förvandla ett övergivet förfallet hus till ett designhotell.

För att komplicera saken finns det ett annat familjehotell i staden, vars ägare inte är särskilt vänlig och hänsynslöst slår ner alla potentiella konkurrenter. För att göra detta är han redo att gå till alla elakheter och bedrägerier för honom.

Det finns många uppgifter för Elsa, du behöver:

  • Återställ byggnad
  • Städa i trädgården och uppfarten
  • Arbete på interiör och exteriör
  • Köp nya, vackra och bekväma möbler
  • Engagera dig i reklam för att locka gäster

Endast genom att göra allt detta kommer huvudpersonen att kunna förverkliga sin dröm, och kanske till och med gå längre, tjäna pengar och bli ägare till ett helt nätverk av minihotell i hela landet.

Verktyg och tillbehör behövs för allt hus- och trädgårdsarbete. Genom att kombinera olika föremål på spelplanen kan du få allt du behöver. Men du kommer att ha svårt, särskilt på senare nivåer, eftersom komplexiteten i uppgifterna hela tiden kommer att öka.

Många intriger skapade av en ovänlig konkurrent väntar på hjältinnan på denna svåra väg. Dessutom kan gamla herrgårdar hemsökas och i det här spelet kommer Elsa att få möta det främmande.

Att spela Merge Hotel Empire: Design är svårt, men misströsta inte, utvecklarna hjälper dig att lista ut det och om du kommer ihåg att kolla spelet regelbundet, väntar veckovisa och dagliga priser på dig.

Händelser och tävlingar med teman hålls i spelet under semestern, där du kan tävla med andra spelare och få pengar för att återställa motellet och unika inredningsföremål som priser.

Spelet förbättras och uppdateras regelbundet, varje dag blir det bekvämare och mer intressant att spela eftersom nya nivåer ständigt läggs till.

Det finns en spelbutik där du kan köpa de saker du behöver för riktiga pengar och därmed tacka utvecklarna för deras arbete.

Du kan ladda ner

Merge Hotel Empire: Design gratis på Android genom att följa länken på den här sidan.

Börja spela just nu, Elsa kommer inte att kunna göra någonting utan din hjälp!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more