Dina bokmärken

Sammanfoga familj - husdesign

Alternativa namn:

Merge Family - House Design pusselspel med en intressant handling. Grafiken i spelet är vacker i tecknad stil. Röstskådespeleriet håller hög kvalitet, musiken är väl vald.

Spelet börjar med mystiska och mystiska händelser. Katie njöt av ett sorglöst familjeliv med sin man Oscar och sexårige sonen Oliver. Efter att ha fått ett mystiskt brev med posten utan returadress, försvinner Katies man Oscar mystiskt utan att säga hejdå till någon.

En tid efter dessa händelser anländer Keti med sin son till familjens villa. För att förstå vad som hände måste de restaurera det förfallna huset och ställa i ordning platsen. Längs vägen kommer Katie att behöva samla in bevis som kommer att berätta var Oscar försvann och exakt vad som hände med honom.

Undersökningen kommer att ta lång tid, men lyckligtvis blir det inte tråkigt att spela Merge Family - House Design.

  • Skapa de verktyg du behöver för att slutföra restaureringsarbetet
  • Återställ en övergiven villa
  • Återställ möbler och byt ut det som inte går att återställa
  • Ordna omgivningen, anlägg en trädgård och gräsmattor med blommor

Detta är en liten lista över saker att göra i spelet. På vägen, gör otroliga upptäckter, som var och en gradvis kommer att avslöja för dig hemligheten bakom vad som hände med Oscar efter hans försvinnande.

På varje spelplansnivå måste du koppla ihop föremål i rätt kombination för att få ett visst föremål eller verktyg.

Ju längre du går genom nivåerna, desto svårare uppgifter måste du slutföra. Skapandet av det här eller det objektet ser inte alltid logiskt ut, men det är ännu mer intressant att spela på det här sättet.

I vissa nivåer kommer tiden att hitta en lösning att vara begränsad, lär dig att tänka och fatta beslut snabbt.

Ploten i spelet är väldigt förvirrande och vissa vändningar är helt enkelt omöjliga att förutse, gör dig redo för överraskningar och det kommer att finnas många av dem här.

Allteftersom historien fortskrider kommer det enorma huset gradvis att bli beboeligt, och en dag kan det till och med betraktas som en chic plats igen. Men det blir inte så snart.

Här hittar du dagliga och veckovisa inloggningsbelöningar.

Det finns många

nivåer, var inte rädd att de tar slut.

Hur mycket du ska spela är upp till dig. Du kan spela i bara fem minuter eller spendera en hel dag i spelet. Allt beror på hur mycket tid du vill lägga på spelet den här gången.

Temafester och roliga tävlingar väntar på dig under säsongens semester, där du kan få sällsynta inredningsföremål och dekorationer till din villa.

Extra tid och några andra föremål som du kommer att ha möjlighet att köpa i spelbutiken. Men det är inte nödvändigt att göra det.

Spelet får regelbundna uppdateringar. Nya nivåer och annat innehåll dyker ständigt upp.

Merge Family - House Design gratis nedladdning på Android du kan använda länken på denna sida.

Börja spela just nu för att hjälpa Katy ta reda på vad som hände och kanske till och med spåra upp Oscar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more