Dina bokmärken

Slå samman sagor

Alternativa namn:

Merge Fairy Tales är ett sammansmältande pusselspel för mobila plattformar. Spelet har vacker, ovanligt färgstark grafik i tecknad stil. Musiken är rolig och alla spelbara karaktärer är realistiskt uttryckta.

Här kommer du att resa och utrusta den magiska världen genom att skapa nya byggnader och föremål i den med hjälp av fusionens magi.

Som många spel, innan du kan börja spela Merge Fairy Tales, måste du gå igenom en liten handledning, men det tar inte lång tid. Du kommer förmodligen snabbt att kunna lista ut allt och börja spela.

Spelet har många olika aktiviteter som kommer att göra det rikt och inte låta dig bli uttråkad här:

  • Utforska en fantasivärld höljd i förbannelsens dimma
  • Samla resurser för att skapa otroliga nya saker
  • Använd fusionsmagi för att skingra dimman och omforma världen enligt dina önskemål
  • Bygg ditt rike steg för steg
  • Slutföra berättelseuppdrag och uppdrag

Allt detta kommer att kunna underhålla dig under lång tid, och nu om allt mer i detalj.

För byggandet av slott och andra byggnader är det nödvändigt att utvinna en enorm mängd trä och sten. Fokusera din uppmärksamhet på detta om du vill gå vidare genom att bygga marken som du vill.

Hitta ovanliga föremål och kombinera dem för att skapa verktyg för att gå vidare. Bygg palats, broar och andra föremål utan vilka ditt rike kommer att vara en tom och obekväm plats.

Möt de nya karaktärerna du kommer att möta på din resa och slutför uppdrag för att få belöningar. Men glöm inte spelets huvudintrig.

Upptäck mysterierna i de länder du upptäcker och få otroliga skatter till ditt förfogande.

Skapa figurer av djur och andra fantastiska varelser du möter på vägen. Spela tillräckligt länge och du kommer att bygga en imponerande samling.

Slutför dagliga uppgifter och du kommer att belönas med gåvor.

Missa inte en dag och för detta får du ännu fler intressanta priser.

Semester- och sportmästerskap gör att du kan vinna exklusiva priser. Glöm inte att spela under tematävlingar och tävlingar dedikerade till olika evenemang, priser kanske inte är tillgängliga vid andra tider.

Erbjudanden i spelbutiken uppdateras varje dag. Ofta är det reor och enorma rabatter. Vissa föremål kan köpas med valuta i spelet, de mest värdefulla finns att köpa med riktiga pengar. Genom att göra inköp i butiken uttrycker du tacksamhet till utvecklarna för deras arbete och tid.

Spelet uppdateras. Nya funktioner, mer innehåll och roliga karaktärer läggs hela tiden till.

Genom att koppla ihop dina profiler i sociala nätverk i spelet lär du dig om alla innovationer redan innan de släpps och får en generös bonus när du ansluter.

Du kan ladda ner

Merge Fairy Tales gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela nu, en sagovärld höljd i förbannelsens dimma väntar på att en hjälte ska väcka den till liv igen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more