Bokmärken

MechRage

Alternativa namn: Mechrage

& nbsp;

Verkligheten av planeten efter en kärnvapenexplosion, dominans av artificiell intelligens, brutal kolonial motstånd i kampen för varje kvadratmeter och slåss gigantiska robotar och ndash; MechRage online-värld skapad för dem som har en passion för science fiction och cyberpunk. Online webbläsarspel & nbsp; MechRage & ndash; är ett massivt multiplayer strategi i första person, där du står en mäktig Mech robot och kommer att skapa sin egen koloni, för att skydda den och vinna nya territorier.

För att spela spelet MechRage & nbsp; passar nästan alla PC med Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista x32 / Seven, CPU-cykler Intel Pentium III 800 MHz eller bättre RAM 256 Mb och grafik minst 64 Mb. För att spela dig förutom ansluta till & nbsp; Internet kommer att behöva ställa in browser plug-in Adobe Flash Player version inte är lägre än 10. 0. Du kan använda ett urval av Internet Explorer inte är lägre än version 8. 0, FireFox inte under 6. 0 version, Google Chrome eller Opera.

Registrera MechRage tillgängliga i spelet på flera sätt:

 • tillstånd att använda Looki-konto
 • Användningen av konto på Facebook för registrering
 • för registrerade användare Google

Om ingen av metoderna inte passar dig, sedan gå igenom en standardprocedur (registrering MechRage) på ofsayte spel. & Nbsp;

MechRage onlineregistrering i detta skede är klar.

MechRage online-spelet inte har urvalsförfarandet karaktär, utan helt enkelt tilldelar dig Furs, som kommer att vara din fortsättning i denna cyberpunk verklighet.

Dessutom, i vilken det finns MechRage onlinespel ingen uppdelning i fraktioner, som sådan, och systemet rankas ganska konventionell.

Det finns bara specialisering - beroende på förekomsten av vissa taktiska åtgärder av roboten, kan det vara:

 • Warrior
 • destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • The Guardian
 • Tanken
 • Explosiva
 • Transporter

Om vi ​​talar om personliga prestationer av din hjälte robot, skulle det vara trevligt att stiga till det frodigt av militära befälhavare & ndash; mest anmärkningsvärda spelet rang. Med denna status din hjälte kommer att vara fler möjligheter i spelet. Du kan delta i demonstrations strider som kommer att tjäna mer och samla poäng och erfarenhet.

Arsenal militant befälhavare päls är ganska bra:

 • eldkastare
 • laser pistol med en sköld
 • Rocket

Jo, naturligtvis, MechRage spel skulle vara svårt utan egen armé av robotar. Genom att skapa ett säkert sätt engagera sig i storskaliga strider och erövrar ny mark för utbyggnad av kolonin. Du kan också delta i en av de allianser och kolonialkrig med en mäktig fiende. Fur är viktigt för rykte och striderna & ndash; Till exempel, om du letar efter ett lätt byte och attackera en svag fiende kommer att förlora respekten för allierade. Kort sagt, om du spelar i & nbsp; MechRage aktiv, passform och enligt reglerna, du kan göra en bra militär karriär. & Nbsp;

Tja, för dem som det är inte särskilt viktigt, kan spela spelet & nbsp; MechRage nätet i den andra riktningen och fullt uttrycka sig i lösningen av strategiska uppgifter. Speciellt på spelet och ndash; bygga en bas och utveckla infrastrukturen & ndash; prioriterade uppgifter för din hjälte. Att bygga din egen databas, måste du starta monteringsverkstad, som kommer att skapa en fungerande robot. När en tillräcklig mängd av dem, sedan vidare till byggandet av andra anläggningar. Minerade bygg resurser såsom guld, kisel och titan, sökrobotar. Du kan också utrusta en producerande gruva och utvinna resurser därifrån. & Nbsp;

en spelare är tillåtet att bygga upp till fem databaser. Var och en av dem bör vara din destination & ndash; bas för offensiva operationer, defensiv, eller universella (det beror på vilken typ av byggnad kommer att byggas på dess territorium). Med de resurser, kan du bygga en databas av alla slag, som avsevärt stärker din position i spelet. & Nbsp;

Av allt det ovanstående, kan vi konstatera att spela spelet online & nbsp; MechRage kommer att vara lika spännande som fans av strategier och de som är intresserade av arkadspel krig kosmisk karaktär. Tja, du god kvalitet och balanserat spel!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more