Dina bokmärken

Master of Orion

Alternativa namn: Master of Orion

Igra Master of Orion. Erövra Stars herravälde över universum.

Master Orion Wargaming fantastiska massivt multiplayer strategi med vacker grafik och bra story utarbetas. Ett utmärkande drag är det faktum att alla spel tecken uttryckte populära bio aktörer. Efter att ha gått igenom flera generationer av uppgraderingar och blev populär sedan den första utgåvan, författarna till senaste versionen överträffat sig själva, skapa en 3D-universum och många av dess invånare.

Igra Master of Orion 2016 gör det möjligt för spelare att erövra utrymme, att erövra världen, handel och förena sig med andra till förmån för sin egen ras, härska i det stora universum, och upprättandet av ordning i det. Efter att ha varit i storleksordningen, hela planeten, kommer spelarna att kunna utöka sitt inflytande i många andra, att integrera dem i deras egen galax. Utvecklingen av vetenskap och teknik gör det möjligt att bygga en oövervinnelig utrymme flotta, utveckla industrin och föra ekonomin till den högsta nivån. Vinnande kommer att få fackföreningarna att förstöra andra nationer, blir en enda ras i universum, eller kommer att få en så stor effekt som kommer att vara allenarådande.

Razrabotchiki erbjuda spelarna ett urval av elva tävlingar, de skiljer sig inte bara i utseende, men också kultur, historia och civilisation. Varje nation har sin egen konstitution, styrkor och svagheter, men utan tvekan kommer alla av dem har att kämpa om herraväldet i universum. Att ansluta sig till den fantastiska världen av Master of Orion är ett behov av att ladda ner programmet, eftersom det är en klient spel. Först efter installationsprogrammet på hårddisken PC-spelare kommer att kunna välja de människor som de kommer att kämpa och som de anförtror sina liv som en klok härskare.

Novshestva i Master of Orion spel.

Minimalnye systemkraven för datorn bör vara minst två gigabyte RAM, 15 GB ledigt utrymme på hårddisken och en processor med dubbla kärnor, bara på en sådan anordning kan ladda ner spelet Master of Orion. Vindovs operativsystem, från sjunde versionen och uppåt. Utvecklare erbjuder fans av rymdstrider flera upplagor av spelet, en samlare version, börja skapa din egen galax det kan vara idag, ger rätt till tidig tillgång och även vissa privilegier, såsom:

  • Vse version av de ursprungliga spelen,
  • Edinstvennuyu ras oåtkomlig för andra spelare som heter Terran,
  • Rezhim, omvandla moderna rymdskepp modelleras i 3D-grafik i form av en pixel, för fans av retrostil,
  • Grafichesky album;
  • Originalny soundtrack orkester prestanda.

Igrokam villig att vänta på standardversionen av Master of Orion spel i 2016 kommer att ge vika i utvecklingen av de första spelarna att vänta en viss tid innan projektet i det offentliga rummet.

till utvecklingsväg

Kakoy skulle inte ha valt en spelare, var han från första dagen behöva justera produktionsresurser, deras i spelet 4, är lån, spelets valuta, forskning och livsmedelsproduktionen. Bara bygga en stark ekonomi egen galax, börjar användaren att skapa ett utrymme flotta och erövra andra planeter, utvidga intressesfär. Att expandera kolonin kan inte bara ta kontrollen och göra det beboe andra planeter har satelliter gör det möjligt att bygga ett starkt försvar. Framgångsrik handel, starka diplomatiska förbindelser och vinna ett krig, är detta vad som kommer att föra den totala dominans i spelet Master of Orion.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more