Dina bokmärken

Kungarnas mars: Kungarnas krig

Alternativa namn: March of Empires: Krig av herrar

Kommunity med spelet March of the Empires: Konungskriget.

Gameloft presenterar för din domstol Marsh Empire: War of Kings är ett mobilspel där du kan spela i timmar. Detta är en multi-player-strategi, som redan i titeln sätter tonen. Om du är bekant med den här genren kan du lätt förstå vad man ska göra:

Marsh of Empires: Kings of Kings är nedladdningsbara gratis, och om du vill påskynda processen med att pumpa eller få en sällsynt artefakt, är det betalt innehåll.

 • Välj fraktionen
 • Välja många armies
 • Träna army
 • Enable in alliances
 • Having resources
 • Utveckla ekonomin
 • Konstruktion och förbättring av byggnader
 • Deltagande i uppdrag och kampanjer
 • Förutom den mobila versionen kan du ladda ner Empire March: Kungarnas krig på datorn, och sedan kommer striderna på den stora skärmen att se ännu mer imponerande ut och uppgörelsen kommer att visas i alla detaljer.

  On huvud valet.

  Spelare uppmanas att bestämma en av fraktionerna:

  • Kings från höga bergen
  • Kings från North
  • Sult av sand öknar

  Egentligen har varje representant dock vissa skillnader på grund av terrängen, men de är inte så radikala att vara väldigt viktiga. Välj den som gillade bäst, för framgång beror på dina ytterligare åtgärder. Och ändå, låt oss nämna de funktioner som varje monark besitter.

  Koroli är klädda i stålpansar och mästare mästar svärdet. Bonusen är 5% snabbare under marscher och ju snabbare resten bygger byggnaden. Deras enheter är riddare av spanska ordningen. Northern Kings är utmärkta ryttare och 10% före resten i träning. Deras enheter är ganska användbara pojkar. Sultaner är fullmäktiga herrar av spjutet. Deras fördel kan anses att de har 5% fler trupper, vilket är viktigt för den fortsatta ökningen av antalet och under striderna. Dessutom är deras fraktioner 10% snabbare i forskning, vilket ger en betydande fördel gentemot sina rivaler. Deras enheter är smutsiga mördare.

  Men spelet Marsh Empires: Kungarnas Krig tillåter oss först att testa oss själva i varje representants roll för att göra det slutliga valet.

  Andra funktioner i spelet.

  Spelare måste ständigt hålla händerna på pulsen och utveckla jämnt alla riktningar. Empire mars: Kungarnas krig, spelet har allt som behövs för harmonisk utveckling, det viktigaste är att inte göra misstag.

  Mycket viktigt att vara aktiv i allt. Särskilt hjälper till att ansluta sig till alliansen med andra spelare. Men för att bli en del av gruppen är det inte tillräckligt, det är nödvändigt att det aktivt svarar på samtalet om hjälp, dela resurser och kunskaper. Endast i det här fallet, när du behöver hjälp, är samtalet att svara mycket snabbare och mer villigt. Om du utvecklar en armé, gör det kompetent. Fokusera inte på den maximala ökningen av attacken, lämnar en svag defensiv del.

  Glöm inte att förbättra byggnaderna, för att på varje ny nivå kommer de att fungera mer effektivt. Medan du extraherar resurser, försök inte att krossa gruvor och skogar mer sannolikt eller slutföra alla uppdrag. Om din by plötsligt attackeras och plundras kommer förrådsförråd med förråd också att förstöras. Det blir mycket lättare att återställa förlusten om aktiva uppgifter kvarstår. Var uppmärksam på din hjälte och ge honom användbara förmågor. Försök inte täcka allt på en gång, det är bättre att fokusera på mer specifika talanger som kommer att vara användbara för tydligt definierade uppgifter.

  Game March of Empires: War of Lords erbjuder ett rikt utbud av möjligheter. Även om det inte kan sägas att anvisningarna är radikalt annorlunda från spel i denna genre, är de utan tvekan utrustade med ett individuellt tillvägagångssätt.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more