Dina bokmärken

man eller vampyr

Alternativa namn:

Man eller Vampire är ett spel som kombinerar två genrer, som rör sig runt världen som i en RPG, och under striden påminner spelet mest om turbaserade strategier. Spelet har bra hexagonal grafik, bra röstskådespeleri och urval av musik. Här måste du utforska en enorm fantasivärld, åtföljd av ett team av assistenter, längs vägen utveckla färdigheterna hos din karaktär och fighters från laget.

Innan du spelar Man or Vampire, besök karaktärsredigeraren och skapa huvudkaraktären genom att välja utseende och parametrar som du vill.

Huvudpersonen i spelet är en vampyr och han kan förvandla sina följeslagare till vampyrer eller använda dem som mat.

Du rekryterar

fighters i din trupp för pengar. Ibland kan du genom att prata med dem i förväg sänka anställningspriset avsevärt.

Var och en av fighters har en cap-nivå över vilken de inte kan utvecklas. Det är lämpligt att ta hänsyn till detta vid anställning.

Det finns flera klasser av fighters i spelet:

  • Warriors är fantastiska i närstrid, men sårbara för avståndsattacker
  • Bågskyttar gör betydande skador med pilar på avstånd från fienden, men överlever inte länge i närkamper
  • Magiker, som bågskyttar, är mycket formidabla kämpar på avstånd, gillar inte närstrider, har ett mycket litet utbud av liv
  • Stöd magiker och healers som hjälper till med att återställa styrkan hos dina krigare kan försvaga fiendens kämpar, men är praktiskt taget försvarslösa i närkamper

Försök att bygga ett lag så att det har fighters av alla klasser och komplettera varandras styrkor under striden.

Som vampyr kan du förvandla vilken som helst av krigarna under ditt ledarskap till en liknande genom att äta den och stärka din karaktär med detta. Efter förvandlingen kommer krigaren att kunna fortsätta kämpa i din trupp och till och med bli en mycket starkare fighter. Exakt hur mycket starkare han kommer att bli efter att ha vänt i varje fall är omöjligt att förutse, men ibland ger det en enorm ökning av egenskaperna.

Eller om det är för svagt för partiet, kan du förstöra det och förtära dess själ i processen. Som ett resultat av att ha fått ämnen av olika slag som används för att förbättra vapen, rustningar eller truppfärdigheter.

Efter omvandlingen slutar fightern att skaffa sig erfarenhet, höja nivån och kan inte vidareutveckla sina förmågor, därför är det bättre att pumpa sina färdigheter till det maximala före transformationen.

Karaktärer kommunicerar med varandra och skiljer sig i intelligensnivå, så de kommer bättre överens om deras intelligens är ungefär lika.

Flytta runt på kartan och slutföra uppgifter, när som helst, om det inte finns några fiender i närheten, har du möjlighet att teleportera dig själv och din trupp till skyddet för att ta ett andetag och fylla på din kraft.

Det turbaserade stridssystemet är inte alltför komplicerat, det blir lätt att förstå vad man ska göra. De flesta motståndare är relativt lätta att slåss om du kommer ihåg att utveckla och bilda ett starkt lag. Men du kan träffa chefer och det är väldigt svårt att besegra dem, var och en av dem behöver rätt taktik.

Du kan ladda ner

Man or Vampire gratis på Android här genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela just nu en dyster värld fylld av magi väntar nykomlingar, kommer du att kunna överleva där?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more