Dina bokmärken

Magic World 2

Alternativa namn: Magic World 2

och Gras Magic World 2 & ndash; spännande multiplayer-spel från företaget Shanda Games. Spelare förväntar sig en farlig och spännande värld av strider där alla kan visa sin bästa sida och för att visa sitt värde i strid. & Nbsp;

Innan spelet, kontrollera att & nbsp; datorns inställningar och systemkraven för spelet. MW2 online-spel, , som har följande systemkrav:

- Operativsystem: Win dows XP / Vista / 7,

- Processor: Intel Core 2 Duo,

- 1 GB RAM,

- Grafikkort: Nvidia GeForce 7600 128 MB,

- 5 GB ledigt hårddiskutrymme;

- Anslutning till Internet.

Den nästa steg krävs MW2 online-registrering . Detta förfarande sker direkt på webbplatsen för spelet och tar bara några minuter. Välja registrering & nbsp; MW2 , måste du ange följande:

- e-post,

- lösenord,

- liksom behovet av att läsa och samtycker till & nbsp; termerna & nbsp; användaravtal.

Då bör du ladda ner spelet klienten. Det ligger direkt på sajten, och välja & laquo; Ladda ner & raquo; kommer att börja ladda ner. När filen är nedladdad, helt enkelt köra den och följ sedan anvisningarna. Detta registrering i spelet & nbsp; MW2 slutar och du är redo att spela.

MW2 & nbsp; att spela är det möjligt för följande klasser: Krigare Druid M. Den tävlande och stridsflygplan . Varje klass har sina egna fördelar och nackdelar i jämförelse med andra, därför för att spela & nbsp; MW2 är nödvändigt för att & nbsp; en karaktär som är bäst lämpad för personliga taktik bekämpa spelare.

Warrior & ndash; är en karaktär som är bra både i anfall och försvar. På grund av detta, kan den användas i alla & nbsp; vilka typer av striderna. Med kraftfull rustning och hjälm, är han mycket väl skyddade, och fienden är inte lätt att slå honom. Arms är en krigare svärd och muskotblomma, och hans skicklighet i kampsport och förmågan att använda armar gör honom till en formidabel motståndare.

Shooter & ndash; en företrädare för ras älvor, har otrolig livslängd & nbsp; och fingerfärdighet. På grund av detta har de besitter kompetens som inte är tillgängliga för vanliga människor. Den främsta vapen är en båge en pil, som det kan slå fienden på långt avstånd. Det pilar predlezhit flesta böcker om historia hela kontinenten, och de är bra gycklare.

M. & ndash; är en karaktär som kan vara & nbsp; dämpa elementen och medvetandet hos andra tecken. Hans andliga utveckling att vara på toppen av det möjliga, så att i strid, är han otroligt stark. Som ett vapen mage använder magic stick och magi sfär. Den enda nackdelen är magikern närstrid, där det är sämre än andra klasser.

Druid & ndash; företrädare för en uråldrig ras som länge har levt i skogen och bodde där sedan dess, om de inte stördes av demoner. Och även spela spelet online & nbsp; MW2 & nbsp; för Druids & ndash; Det innebär att vara under ledning av naturens krafter, som hjälper druider förstöra sina fiender och försvara sig mot dem. Deras vapen i strid & ndash; Slaget är enheten och piska.

Fighter & ndash; en särskild klass i spelet, vilket är fördelen med närstrid, där den saknar motstycke i världen. När det var en fredlig ras, som var inte intresserad av krig, men & nbsp; farlig värld tvingade dem att bemästra kampsport. Efter många år av träning, nådde de en topp av skicklighet i närstrid och nu alla som kommer till dem på nära håll tillräckligt trevlig. I strid, de använder klubben och Hand. & Nbsp; & nbsp;

och gras MW2 är en utmärkt representant för multiplayer spel, kvaliteten på grafik som är på den högsta nivån. Bekväm och lätt att spela som ett gränssnitt. Således, för att spela spelet & nbsp; MW2 på nätet är inte bara intressant, men också praktiskt. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more