Dina bokmärken

Magi

Alternativa namn: Magi, magick, magi, magik

Magiska online-spel & ndash; Detta är ett gratis spel isometrisk gjort att blinka, som är fylld med underbara magi med oväntade överraskningar och vuxen humor.

& nbsp;

för att komma in i en värld av magi, måste du registrera dig i spelet Magic. Proceduren är enkel, och du måste fylla i följande områden:

& bull; Login

& bull; Password

& bull; Att komma överens med användaravtalet

& nbsp;

Allt detta Magic Online registreringen är klar och du kan säkert starta spelet!

& nbsp;

Online spel Magiska ger fyra karaktärsklasser:

& bull; The Warrior

& bull; M.

& bull; Shaman

& bull; Saboteur

& nbsp;

I spel fem lopp:

& bull; Devolar

& bull; Människor

& bull; Nekromongery

& bull; Rymru

& bull; Transport

& nbsp;

Klasser av tävlingar i Magic Online är annorlunda eftersom det finns en skillnad i klassrummet uppsättningar av färdigheter och förmågor, och ras bär endast estetisk njutning.

& nbsp;

Magiska nätet är rik i närvaro av olika konstiga djur, men förmodligen mer korrekt att säga varelser, som alla har sina egna individuella och extraordinära förmågor.

Varför är endast dessa underliga varelser som Yeshi eller Rakkudusy, Medusa och Cherepozavry.

Med dessa varelser måste vara extremt försiktig!

& nbsp;

I det här spelet finns det sex världar:

& bull; Plotarium

& bull; Volcano

& bull; Castrum

& bull; Zhikat

& bull; Fashar

& bull; Metropolis

& nbsp;

Varje värld har sina egna specifika, såsom Plotarium & ndash; Det är en liten värld, av vilka de flesta är täckt med vatten och bara ibland fann öar, bland vilka det finns en ö, överensstämmer med namnet på Raft, är det minst studerade och den största bland andra, och det var på denna ö ras Transportörer etablerade centrum av sina kolonier & hellip; [1 ]

& nbsp;

Spela Online & nbsp; Magic intressant, eftersom du kommer att möta många intressanta karaktärer som bor i dessa underbara världar.

& nbsp;

Förekomsten av icke-spelbara karaktärer (NPC) i spelet, skapa några intriger. De kan delta i konversationen och få dem en uppgift, kan vissa du pruta, men det finns de som helt enkelt inte har något att säga, så de är mycket tyst.

& nbsp;

Spelet har också en auktion där du kan göra ett inköp eller sälja sina grejer. För mer information om auktionen är målad på den officiella webbplatsen för spelet.

& nbsp;

har ett magiska spelet chattmeddelanden mellan spelare i realtid, vilket ger flera kanaler för olika uppgifter:

System & ndash; i kanalen visar information om en systemisk natur, liksom rapporter om administrering av spel,

Allmän & ndash; kanal för kommunikation spelare, kan innehållet i meddelandet vara av varje slag, utom handels erbjuder,

Trade & ndash; kanal för kommunikation om förslag handels,

Grupp & ndash; Denna kanal används för att kommunicera de spelare är i en grupp;

Clan & ndash; kanal för kommunikation som består av spelare i en klan,

Privat & ndash; denna kanal används för kommunikation av två spelare med varandra.

& nbsp;

De särskilda funktioner i spelet är det faktum att online-spelet Magic har en elegant och rolig animerad grafik, där bland de många roliga karaktärer som bor i spelvärlden, kan du skapa din egen klan och hem plats.

betala bara uppmärksamhet på det faktum att ha en & nbsp; en taktisk tur-baserade bekämpa rika, med massor av visuella effekter, och ett brett utbud av förmågor tecknet, har detta spel en låg tekniska krav och små spelklienten.

& nbsp; Spela Magic & nbsp; spännande, eftersom du blir en del av dessa underbara världar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more