Dina bokmärken

Magisk värld

Alternativa namn:

Magic World är ett turbaserat strategispel som på många sätt liknar det populära klassiska PC-spelet. Du kan spela Magic World på mobila enheter som kör Android. Grafiken i klassisk stil är förenklad, men färgglad och ljus, den ser lämplig ut på mobila enheter. Röstskådespeleriet är också i stil med spel från 90-talet, musiken är trevlig.

Många spelare drömde om ett spel i stil med Heroes of Might and Magic i ett bärbart format. Magic World är just ett sådant projekt. Alla handlingar utspelar sig i en fantasivärld där många olika raser lever. Några av universums invånare är utrustade med magiska krafter.

Kontrollerna är inte komplicerade och om du är bekant med föregångaren till detta spel på PC kommer du att ta reda på det utan problem. Om inte, så har utvecklarna förberett tips för nybörjare.

Många aktiviteter väntar dig under spelet:

  • Res genom den magiska världens storhet
  • Ta kontroll över gruvplatser
  • Hitta alla magiska artefakter och vapen
  • Anställ hjältar och trupper av krigare
  • Kämpa mot fiender och aggressiva varelser som du stöter på under dina resor
  • Förbättra färdigheterna hos hjältarna som leder dina arméer
  • Bygg nya byggnader i städer och förbättra dem

Det här är de viktigaste sakerna som väntar dig när du spelar Magic World på Android.

När du börjar spela, skynda dig inte att flytta för långt bort från staden och spara spelet ofta. Det är nödvändigt att bilda en stark trupp innan du stöter på fiender.

enheter rör sig runt territoriet en efter en. Hur långt du kan röra dig i en sväng beror på hjältens förmågor och utrustning.

Du kan rekrytera nya krigare med vissa intervall, så det finns definitivt ingen anledning att rusa.

Försök att ta kontroll över så mycket territorium som möjligt, men var beredd att möta hårt motstånd.

Gör allt för att rädda hjältens liv när du möter en stark motståndare, ibland är det bättre att fly från en strid som du inte kan vinna.

Med samlad erfarenhet kommer hjälten att kunna lära sig nya trollformler eller bemästra unika färdigheter som du väljer själv. Ju mer erfarenhet, desto fler förmågor kan du låsa upp.

strider äger rum i ett steg-för-steg-läge. På ett fält indelat i celler turas krigarna i din trupp om med fienden. Du kan flytta fram ett visst antal celler åt gången. Det är möjligt att använda terrängen till din fördel. Några av enheterna kan attackera fiender på avstånd.

Om du stöter på en motståndare som är för svår, hjälper boosters som kan köpas i spelbutiken. Där säljs dessutom vapen, magiska böcker och andra användbara föremål. Du kan betala för köp med valuta i spelet eller riktiga pengar.

Du kommer att spela Magic World under en lång tid, här hittar du flera spännande kampanjer, som var och en kommer att berätta sin egen historia.

Magic World kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på denna sida.

Börja spela nu om du älskar turbaserade strategier och vill ha en intressant tid i en värld fylld av magi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more