Dina bokmärken

Mad Survivor: Arid Warfire

Alternativa namn:

Mad Survivor: Arid Warfire är en strategi där du kommer att befinna dig i en postapokalyptisk värld. Du kan spela på mobila enheter som kör Android. Spelet har bra grafik, realistiskt och detaljerat. Röstskådespeleriet görs professionellt, musikvalet matchar spelets allmänna stil.

Mad Survivor: Arid Warfire ger dig möjligheten att ta reda på om du kan överleva i en värld som har överlevt civilisationens död. Den här världen är bekant för många från filmerna i filmserien Mad Max. Det här är en grym plats där resurser är huvudvärdet.

Innan du startar spelet, gå igenom flera korta träningsuppdrag, där du tack vare tips kommer att få möjlighet att lära dig alla invecklade kontroller och förstå spelmekaniken.

Omedelbart efter detta börjar ditt uppdrag under vilket du kommer att behöva göra en massa saker:

  • Utforska området runt lägret på jakt efter användbara föremål och förnödenheter
  • Bygg en väl befäst bas där alla invånare kommer att känna sig trygga
  • Återupptäck bortglömda teknologier för att producera bättre vapen och mer
  • Samla en stark armé och slåss mot andra läger för resurser i ödemarken
  • Kommunicera och bilda allianser, tillsammans blir det lättare att överleva i denna grymma värld

Det här är de viktigaste aktiviteterna du måste göra i Mad Survivor: Arid Warfire på Android.

I början av spelet kommer resurserna som ditt läger har att vara väldigt små, men de är inte svåra att få tag på. När du utvecklas kommer du att behöva mycket mer förnödenheter och du måste anstränga dig för att få dem. Om Mad Survivor: Arid Warfire var för lätt att spela skulle det snabbt bli tråkigt.

Vädret här är föränderligt, dammstormar gör ödemarken till en mycket farlig plats, men spelarna måste skicka scouter på långa expeditioner för att fylla på lägrets förråd.

När ditt folk reser kommer de säkert att stöta på andra grupper. Ni kan slåss med varandra i PvP-läge eller skapa en allians och slutföra samarbetsuppdrag tillsammans i PvE-läge.

Det är bättre att logga in i spelet varje dag. På så sätt kommer du alltid att veta vad som händer i lägret och kommer att kunna få dagliga och veckovisa mer värdefulla gåvor för att komma in.

Missa inte på speciella evenemang under semestern. För att göra detta, inaktivera inte automatisk sökning efter uppdateringar.

Spelet är gratis, men i spelbutiken kan du betala för köp med riktiga pengar eller valuta i spelet. Genom att spendera pengar kan du tacka utvecklarna ekonomiskt och påskynda utvecklingen av ditt läger lite. Att spendera pengar betyder inte nödvändigtvis att du kan spela utan dem. Sortimentet i butiken uppdateras regelbundet, och det finns ofta rabatter.

Spelet kommer att kräva en konstant internetanslutning, vilket inte är ett problem alls, eftersom mobiloperatörens nätverkstäckning är tillgänglig nästan överallt.

Mad Survivor: Arid Warfire kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att förhindra att en grupp överlevande dör i en farlig postapokalyptisk värld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more