Dina bokmärken

Howrse

Alternativa namn: Howrse, hästar

Game Spela ett onlinespel i genren är ganska ursprungliga. Dess originalitet ligger i det faktum att det är en obledenila flera genrer. Den första - ekonomisk strategi. Spelet befria du måste hantera din egen ridsport anläggning, köpa, sälja, hästar, etablera kontakter med andra aktörer för handel och avelshästar. Å andra sidan - det här spelet är en klassisk simulator zhyvotnyh livet. De vill bara att äta, gå, och kräver en hel del uppmärksamhet. Du behöver tid att mata, tåg och spela tävlingen. Det kommer också att bli en fortsättning av spelet, spelet 2 Spelets. Men först är att försöka & nbsp; den första versionen. Spela spel online spel, du kan när som helst och när som helst. För att göra detta behöver du endast checka in spelet, en dator med Internetuppkoppling och en webbläsare installerad.

& nbsp;

Lägsta systemkrav:

 • Frekvensen hos processorn - 2GHz
 • RAM -1GB
 • Grafikkort - 128MB

& nbsp;

För att kunna spela i Game Spela spelet gratis, behöver du bara registrera dig. Checka in online spel Play är helt gratis och tar inte mycket av din tid.

  ,
  1. Först måste du välja vilken häst du måste vilja: en vanlig häst eller ponny
  2. Välj en ras och färg
  3. Login
  4. Läs och godkänn användaravtalet

Alla spel Spela gratis spel välkomnar dig!

& nbsp;

I början av spelet möts du av en glad martyshonok - Hwostik. Låt oss inte glömma att vi är i spelvärlden spelet nybörjare, så ett par användbara tips kommer inte att hindra oss. Tail hjälper dig att förstå de mest grundläggande principerna i spelet. Dessutom kommer det att ge dig en hel del användbara färdigheter och gåvor.

& nbsp;

Den första hästen som du litar på kommer att bli odödlig. Detta är mycket bra, så länge du inte är vana att ansvar och kan glömma att mata den. Alla dessa faktorer genomtänkt av utvecklare för att göra ditt spel så trevlig och lätt. Hur skulle du inte vill, kommer du fortfarande inte kunna att ständigt ta hand om ditt husdjur. För att göra detta, kan du välja en trogen följeslagare som kommer att göra företaget ditt husdjur under din frånvaro.

& nbsp;

När började du att spela gratis spel, valde en häst som gav henne trogna följeslagare, kommer du att få som en gåva till en annan häst av samma ras, bara det motsatta könet. Nu måste du börja med vad du redan har bemästrat, och Tail lämna dig och hjälper nybörjare lära sig grunderna. Nu kommer du att bli mer bekant med spelet, för att förstå de grundläggande funktionerna. & Nbsp; Förvänta dig inte strålande resultat omedelbart. Kom ihåg att alla börja någonstans. Om du arbetar hårt och sätta i deras favorit tid och ansträngning, kan du vara säker på att resultatet kommer inte ta lång tid. När du uppnår goda resultat, börjar det roliga!

& nbsp;

När du är i dina händer kommer att vara tillräckligt med pengar, kommer spelet att du kan dra Game Spela Pegasus, skapa din egen besättning, uppfödning av fullblodshästar och sälja dem. Du kommer att spela i Game Spela online, vilket innebär att det kommer att vara möjligt att ingå ett partnerskap med andra aktörer. Efter 20 dagar av spelet kommer du att upptäcka en unik möjlighet. Du kommer att kunna öppna dess Ridcenter. Efter det kommer du inte behöver hyra ett stall för sina husdjur, de får sitt eget hus. Du kommer att kunna lämna över stall i hans komplexa till andra aktörer, och därmed metod för att tillverka. Mångsidigheten i spelet gör det till en mångsidig och alla kan hitta i det något för dig. Starta spel i spel, blir den verkliga mästare i ridsport komplex, växa en sann mästare, och dra dem till toppen av ära! Game Spela Spelet ska bli intressant att både vuxna och barn!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more