Dina bokmärken

Lost Paradise

Alternativa namn: Lost Paradise

Lost Paradise på nätet & ndash; fantastiska gratis multiplayer-spel med turbaserade strider, som kräver användning av taktik. Du kommer att hitta dig själv i den stora platser och oändliga PVP kommer att försvara sin rätt att existera. Kampen sker mellan jordbor och utlänningar oväntat. Du har tusentals potentiella rivaler! Medan utmaning du kan kasta enda riktiga spelare. Mobs i spelvärlden gör helt enkelt inte. Händelseutvecklingen i ett tredimensionellt rum, vilket skapar en känsla av verklighet. Möt fienden kan vara var som helst: på marken, i grottor, på vattnet, i städer, skogar och öknar. Spel LP kommer att lära dig att fatta viktiga beslut, att känna och att samordna kampen, att samarbeta med andra aktörer och desperat kasta hetaste striden. Men inte allt i handlingen i spelet reduceras endast till krig. Du kan mycket väl kunna vila mellan slagsmål och även göra saker fredligt. Dessutom, med början Förlorade Paradis & nbsp; Spela Du kan göra vänner eller ens plötsligt gift. Missa inte chansen att tillbringa sin fritid med nöje!

Innan vi störta in i virveln av oförglömliga äventyr, måste du skapa ett konto. Om möjligheten att ladda ner spelet klienten kommer att informeras i slutet av skaparna av projektet. Förlorade Paradis & nbsp; Registreringen är som följer:

- antog avtalet. Administration fokuserar på användarna är att om du inte håller med reglerna, är det bättre att inte skapa ett konto,

- fyll i registreringsformuläret: spelarnamn, e-postadress (bekräftelse) Lösenord (med bekräftelse),

- Välj önskat språk, och anger tidszonen

- ange bekräftelsekoden Registrering & ndash; två ord som du ser i bilden.

spela spelet online förlorade paradiset du kan i händelse av att din dator uppfyller följande minimikrav systemkrav:

- operativsystemet Windows XP / Vista / 7,

- en processor Intel Pentium G620 eller AMD Athlon II X2 & nbsp; 250; ,

- video NVIDIA GeForce GTS 450 eller ATI Radeon HD 5750;

- 2 GB RAM-minne och 3 GB ledigt hårddiskutrymme.

Så, börjar du spela Förlorade Paradise och den första sak att komma ihåg & ndash; Du bör sträva efter originalitet karaktär. Hans hjälte, tack vare de enorma möjligheter som finns tillgängliga för varje användare kan du göra unika. Det står i din makt att förändra allt: från utseende och teckenuppsättningar hem till hans karaktär och kämpar egenskaper. Outtröttligt pumpas, naturligtvis, om du vill lyckas i denna fantasivärld. Med tiden kommer du att vara tillgängliga inte bara kraftfulla vapen, och mycket mer. Förresten, som för de flesta vapen, får du en ganska anständigt utbud. Spela Förlorade Paradise Du kommer att använda summan för båda raser vapen såsom granater, hagelgevär, gruvor, knivar, tayzery och speciellt för var och en av tävlingarna. Finns för earthlings & laquo; hornlös & raquo; & laquo; Ash & raquo; & laquo; Asp & raquo; & laquo; Skiff & raquo; & laquo; Drozd & raquo; och för Wanderers & ndash; & Laquo; Jula & raquo; & laquo; Balam & raquo; & laquo; Kabbah & raquo; & laquo; Chakka & raquo; & laquo; pooler och raquo;. När det gäller rustning, kommer att välja från. Vi städar själva karaktären är bara nödvändig och du kan inte göra utan tillförlitlig kostym. Jordbor är lätta pansar & laquo; & raquo;, Orlan tung rustning & laquo; Dzhaganat & raquo; och PES & laquo; Kraken & raquo;. Vandrare föredrar att bära en bronekostyum & laquo; & raquo;, Nunkul eller tung bronekostyum & laquo; Baja Patsch & raquo;, eller PES & laquo; Shukpi & raquo;.

Som ni säkert har insett, även i början av spelaren måste göra ett viktigt beslut som att gå. Som redan nämnts finns det två tävlingar. Kommer du att vara på sidan av Terran eller kommer att gå pilgrim, detta i princip, och kommer att bero på ödet. Det viktiga är urvalet av hantverk. Du kan bli en mästare på närstrid, och lära sig oöverträffad enkelbeckasin och hantera häpnadsväckande stridsfordon.

Game & nbsp; Förlorade Paradis innefattar utvinning av resurser. Förresten, alla har en chans att komma i sin ägo en gruva och få en bra vinst. Men ägaren av gruvan att alltid vara på alerten. Det finns många som vill ta bort. Ge inte de hatade fiender! Den mindre av de skador på utrustningen under kampen, desto mer resurser du får.

& nbsp;

är redan i det skede av testningen, är spelet kan skryta med mångfald. Och eftersom projektet är att utveckla, inom en snar framtid, skaparna lovar en hel del nya och intressanta inslag. Gå med nu att rösta på själv alla fördelar av spännande spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more