Bokmärken

Förlorade magi

Alternativa namn: Förlorade magi på nätet

LostMagic nätet sänder oss på en resa genom världen förlorade magiker, där varje spelare kämpar för resterna av alla övernaturliga. LostMagic Online Spelet har en unik handling och hypnotiserande ögat tilltalande grafik.

Men innan vi kommer till spelet, låt oss se vad vi behöver för att spela det. De minimikrav som utvecklarna har lagt fram motsvarar i stort sett vilken dator som helst, bärbar dator eller tablett.

Det viktigaste kravet:
- Att ansluta till Internet
- Det skärmupplösning på 1024x768 pixlar
- Browser med ustanovlenymFlashPlayer.

Registrera LostMagic inte orsaka problem. För att starta spelet komma med ett namn & ndash; nick och börja spela. Registrera LostMagic kan du skynda att gå med hundratals andra spelare i denna ohämmade jakten på de förlorade skärvor av magi. Fyll i din e-postadress du kommer att erbjudas efter, kan du bekanta dig med spelet och förstå om det passar dig.

Handlingen utvecklas med blixtens hastighet, och här sitter på bänken, och i ett ögonblick kommer du att erbjudas att slåss med hemska monster. Då LostMagic onlinespel driver dig till äventyret av det, full av mirakel igrovommire. Nu kan du stoitosmotretsya och förstå var du kom. & Nbsp; Du poyavlyayutsya jobb i sootvetsvtuyuschem meny, har du en ryggsäck, kudabudut få dina troféer och andra nödvändiga objekt som du. Förresten, efter kursen den unge fighter LostMagic online spel kommer att erbjuda dig att förbättra dina kunskaper och ange svoidannye registrerings & ndash; postadress eller ett konto i en av sociala nätverk (Facebook och andra). & Nbsp; LostMagic registrering inte tvingar dig till någonting, men när som helst kan du återställa ditt lösenord.

Endast i spelet tre skicklighets kotoryeharakterny för en viss typ av karaktär:
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Styrkan i
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Agility
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Endurance

I spelet kan du välja flera alternativ för tillväxt och ndash; Tiger Way, Way of the Fox, och Elephant Path. Varje scenario har sina egna styrkor svagheter. Långt av Tiger kommer att ge dig möjlighet att & nbsp; Använd kraftfulla slag, två-handed vapen. En viktig funktion i utvecklingen av soldaterna av denna typ är styrka. Vägen är lämplig för knäppa Fox & nbsp; och agila krigare. Rävar har möjlighet att kringgå motståndaren och tillfogar förkrossande slag mot försvars svaret. Det som främst kännetecknar & ndash; Agility. Om du gillar att spela en stark och orubbliga enheter som använder taktik & laquo; om skydd & raquo;, Elephant Path för dig. Det som främst kännetecknar & ndash; uthållighet.

LostMagic online spel som gör att du kan öppna upp med någon av taktik.
Spela onlaynigruLostMagicochen enkelt & ndash; glavnoerazobratsyakaksrazhatsya och razvivatsvoinavyki. En av spellägen och ndash; Battle Mode & ndash; En av de vanligaste spelsituationer. Här måste du visa din strategiska & nbsp; förmågan att vinna.

Det finns flera typer av störningar: vanliga orsakar skada på fienden i proportion till din skicklighet som vapen och uniformer, kritiska strejker orsaka dubbla eller flerfaldiga skador som du kan för att besegra fienden med hjälp av stroke som orsakar blödning.

LostMagic kan du spela med övergångar platser, kan du också titta på de delar av terrängen. Under det inledande skedet av spelet kommer du alltid att hjälpa & nbsp; Assistent & laquo; Dani & raquo;, och det kommer att lära dig. LostMagic nätet igravypolnena i en anda av medeltiden med insatser av ovanliga artiklar. Till exempel kan en påse med saker, dra objekt. Spela LostMagic alltid möjligt, även om du netmnogo tid, eftersom det ibland behöver vara produktiva det är en sådan och laquo; spela & raquo; raster.

Spela LostMagic fängslande från de allra första sekunderna av redan tillräckligt svårt, den ena efter den andra, följande uppgifter nu måste vi slå runt biker pub, ta bort sitt svärd för att besegra skelett runt gravfältet, efter att vi kommer att behöva kämpa med riktiga spelare. Spelet har & nbsp; chatta, så du kan inte bara umgås, koppla av och njuta av spelet spela onlinespel LostMagic, men också för att kommunicera med intressanta människor.

Vi hoppas att spela spel online LostMagic, kommer du ganska ofta och njuta av spelet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more