Dina bokmärken

Lords Online

Alternativa namn: Lords Online

Online spel Lords på nätet & ndash; Multiplayer turbaserat strategispel med RPG element som skapas i de bästa traditionerna i fantasy spel. Högkvalitativa 3D-grafik och animation, levande och unika karaktärer, dynamiska gameplay, och allt du hittar i Lords på nätet. Bara vara varnade för att ägarna till en brevlåda när Mail. ru registrering i spelet & nbsp; Lords nätet inte behöver. För övrigt (i förekommande fall) åt leksaken har traditionellt. Så vi klickar & laquo; spela & raquo;, då finns det en form av & laquo; registrering Lords på nätet & raquo;. Här anger du användarnamn, lösenord och e-rutan, då accepterar vi användaravtalet och & laquo; bekant med spelets regler och raquo;. Det är allt & ndash; din Lords på nätet online-registrering är klar.

& nbsp;

För en viss lättnad för någon & ndash; tvärtom, men spelet Lords nätet online pussel inte kommer att ha ett stort antal klasser och raser. Att välja hjälten (hans ras) är ganska enkel. Även om beskrivningen av pre-läsvärd, naturligtvis. & Nbsp;

På bara en av de tre tävlingar du spelar & nbsp; Lords på nätet & ndash; Människor, Shaba och Aleph.

Människor & ndash; minst anmärkningsvärt i fråga om funktioner, men den perfekta allierade för någon allians. Jag måste klargöra att för utjämning, du kan välja en enda hjälte & ndash; Herre, eller en armé. Detta gäller för alla tre tävlingar.

Race Shaba & ndash; en av de grenar av stammen kriontsev har stor potential (i fysisk mening). Företrädarna för denna ras den mest aggressivt inställd. Deras mål & ndash; motståndare på benen för att bygga sin egen stat.

Race Aleph & ndash; andra grenen krionskogo stam, fredlig, men ganska farliga i strid lopp. De har & ndash; magiska förmågor. De behöver inte tillämpa dem på onda syften, men i en rättvis kamp, ​​och detta är deras viktigaste, förresten, ganska kraftfullt vapen. & Nbsp;

& nbsp;

När du har beslutat om en ras av sin hjälte, måste du välja golvet och ge den ett namn. Nästa, välj en plats på kontinenten Ma & rsquo; en, som kommer att starta och utveckla din karaktär och hans imperium. Därefter, i Lords onlinespel du har inget som stör. Framåt! Börja bygga ditt slott, träna soldater färdigheter, eller leta efter oaser och attackera dem. Oasis & ndash; Det är källan till dina resurser. De måste skyddas i alla lägen, eftersom bristen på jägare. Mer oaser & ndash; en stor fördel gentemot andra spelare. Du kan få dem genom att attackera de andra slott. Men det är värt att överväga, om att kämpa ensam? När allt kommer omkring, inte motståndarna inte bryr sig, så att det är riskabelt. Men om du följer en del av sin egen sort allians, kan det bli ganska. & Nbsp;

& nbsp;

Men Lords online-online-spel inte bara strategisk karaktär. Här kommer du att utveckla kraften i din karaktär, liksom andra parametrar. Detta kan åstadkommas genom utbildning av dess soldater. Starka och disciplinerade krigare & ndash; stark och respekterad Alliance & ndash; mäktigt imperium. Bortsett från examensplugg sin armé att tjäna poäng omhuldade, dina karaktärer råkar bygga och expandera byggnaden för att hålla olika ceremonier. Pengar är också viktigt som de punkter. Har tjänat dem genom att utföra en mängd olika uppdrag och delta i evenemang. De är nog.

& nbsp;

För att spela spelet & nbsp; Lords på nätet på nätet kul när det gäller gameplay och trevligt när det gäller grafik. Realistiska landskap och väl dragna landskap organiskt komplettera denna spännande fantasivärld. Allt detta i syntesen dämpa någon strateg och rolevika. Och om du är ett fan av den berömda leksaker och laquo; Heroes 3 & raquo;, sedan han läkaren beordrade dig att spela spelet online & nbsp; Lords på nätet. Cheer hennes hälsa!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more