Dina bokmärken

Lord of Ultima

Alternativa namn: Lord Of Ultima

LORD OF ULTIMA & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; på nätet & ndash; ett nytt online-projekt av den världsberömda utvecklare av dataspel och ndash; Electronic Arts, företaget stod i stort sett på ursprunget till alla dataspelsindustrin. Och universum att släppa sina egna webbläsarspel & laquo; elektronik & raquo; valt välkända och bekant för alla & ndash; det första spelet i serien Ultima verkade mer än tjugo år sedan. Vad kom av denna kombination? Nya, sofistikerat, lyckats kombinera ekonomisk och militär strategi spel med fin grafik och intressant gameplay. & Nbsp;

Registrera spelet LORD OF ULTIMA & ndash; varför började du din långa resan av sina egna bosättningar. Spelet är helt webbaserad och kräver inte att ladda ner och installera klienten, allt du behöver för att börja spela spelet LORD OF ULTIMA & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Online & ndash; Internet-anslutning och en webbläsare. & Nbsp; Datum LORD OF ULTIMA inte tar mycket av din tid & ndash; Var vänlig ange den e-postadress som du kommer att få ett brev av bekräftelse av registrering och som online-spel LORD OF ULTIMA använder för att logga in, klicka ditt namn och ditt lösenord i spelvärlden och in i sitt eget land. Som ni kan se, är spelet LORD OF ULTIMA registrering göras så enkelt och snabbt, för att inte fördröja vilja spela LORD OF ULTIMA onödiga åtgärder.

En av de särdrag som har spelet LORD OF Ultima Online är möjligheten att välja en av två utvecklingsvägar & ndash; fred, ekonomiskt och militärt. Om du vill att helt fokusera på vägen för en fredlig utveckling, etablera handelsförbindelser, bygga och uppgradera en mängd byggnader och därmed behålla sina städer att frodas, du bara behöver inte bygga i staden slottet. I ett sådant fall, även med en enorm armé anpassad fientlig granne kan bara ordna underprissättning expedition till din stad som även i händelse av att du inte kommer inte avsluta beslag av territorium eller förstörelsen av städerna & ndash; du kommer att förlora bara en del av sin kassa. Om du föredrar aktiva och militära vägen för utvecklingen av vår stat, HERRE Ultima Online spel & nbsp; erbjuder ett annat sätt & ndash; Vi måste bygga ett slott, som & nbsp; blir den grundläggande strukturen i någon stad. Detta lås kan du njuta av en hel striderna och tar bort alla begränsningar, med undantag för en sju dagars nybörjare skydd mot angrepp. Men, eftersom närvaron av låset kan alla spelare runt för att attackera din stad, och en sådan attack, & nbsp; i värsta fall kan leda till en fullständig förändring i kraften i staden mer framgångsrika motståndare.

LORD OF Ultima Online spel har också en annan intressant egenskap hos & ndash; uppförande av byggnader i det själv är ett intressant pussel och minispel, på grund av placeringen av varje byggnad beror dess effektivitet! Till exempel, som ligger i det öppna fältet skogshuggare hut kommer också att producera timmer, men det är bara beloppet kommer att vara betydligt mindre än från en hydda i skogen & ndash; eftersom varje gång loggern kommer att behöva köra för träden. Men när det börjar bli dags att sätta kvarnen, är det också bättre att placera nära loggers så finns det en sågverksarbetare inte har långt att köra för materialet. & Nbsp;

På grundval av dessa funktioner i spelet LORD OF ULTIMA & nbsp; spela det & nbsp; intressant & nbsp; och spännande gameplay lätt beroendeframkallande timmar. Hittills världsomspännande antal människor som är villiga att spela spelet online LORD OF ULTIMA uppmätts för hundratusentals, och antalet fortsätter att växa som spelet LORD OF Ultima Online fortsätter att växa och glädja fans av nya funktioner och bonusar.

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more