Dina bokmärken

Sagan om ringen: Rise to War

Alternativa namn:

Sagan om ringen: Rise to War är ett strategispel baserat på serien av böcker och filmatiseringar av Sagan om ringen. Alla som är bekanta med dessa verk kommer att träffa många vänner här.

När du börjar spela Lord of the Rings: Rise to War är det första du behöver göra att välja en fraktion varav det finns sex totalt i spelet.

  • Lothlorien
  • Erebor
  • Rohan
  • Gondor
  • Isengard
  • Mordor

Alla fraktioner är ungefär lika i sina förmågor, med balansen i spelet i ordning. Välj den fraktion som du gillar bäst.

Därefter måste du spendera lite mer tid på att skapa en ringdesign efter din smak.

Nästa börjar själva spelet. Lär all visdom du kommer att vara ingen mindre än Gandalf själv.

Slottet som du fått av utvecklarna har inte många byggnader. Inledningsvis är deras konstruktion och förbättring nästan omedelbar, men när nivån ökar kommer detta att ta många timmar. Du kommer att kunna se med dina egna ögon hur ditt slott förändras och förvandlas från en förslappad garnison till en riktig fästning.

Spelet innehåller alla raser från ringens herre: hobbiter, människor, dvärgar och alver.

Du kommer att behöva anställa befälhavare för att leda arméer. Dessa karaktärer kan ha olika rekryteringskostnader. Vissa är lätta att anställa, och vissa kommer att vara väldigt svåra att få tag på, även Gandalf själv är bland dem. Var och en av befälhavarna kan utveckla och förvärva nya färdigheter, för detta måste han regelbundet delta i strider och besegra fiender. Bland de färdigheter som kan finnas tillgängliga är healing, eller förstärkning av dina soldaters egenskaper och mycket mer.

arméer kan hyras i slottet. Varje armé kommer att bli starkare när du får erfarenhet.

Slag i spelet sker automatiskt, du kan inte på något sätt påverka utgången av striden, allt avgörs av siffror och stridskraft.

Territoriet runt slottet kan erövras genom att förstöra fiendens arméer som är stationerade på dem. Arméns styrka som krävs för ett sådant fång beror på det specifika territoriet. Vissa är lätta att fånga, medan andra kräver en mycket kraftfull armé.

Om du vill kan du attackera grannar i fraktionen, även om detta inte är särskilt bra, men om du bestämmer dig för att bli en skurk kommer ingen att stoppa dig.

Du kan ha kul med passagen av berättelsekampanjen, som helt upprepar innehållet i böcker och filmer.

Det finns så kallade säsonger i spelet, där olika uppgifter är tillgängliga för dig, och i slutet av säsongen måste du fånga en av huvudstäderna på kartan. Om du lyckas får du en ring och en stor mängd resurser.

Det är möjligt att samarbeta i klaner med andra spelare. Detta förenklar utvecklingen avsevärt. Dessutom kommer klanbutiken och möjligheten att delta i byggandet av högkvarterscitadellet att bli tillgänglig.

Rikta pengar i spelet är inte nödvändigt att spendera, det är fullt möjligt att klara sig utan det, men om du vill tacka utvecklarna kan du göra inköp i spelet.

Lord of the Rings: Rise to War gratis nedladdning för Android du kan följa länken.

Slösa inte tid, fantasivärlden väntar på dig! Det är bara du som bestämmer om du ska bli en skurk eller kämpa mot ondskan!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more