Dina bokmärken

Angels League 2

Alternativa namn: Angels League 2

League of Angels Spel 2: tredimensionell skönhet.

Om du är en beundrare av den första delen av fantasihistorien, kommer spelet av Angels 2 att glädja dig åt nya förbättringar:

  • tredimensionell grafik, otrolig dynamik och imponerande specialeffekter.
  • Mera än 50 tecken, var bland de nya hjältarna du säkert träffar gamla bekanta.
  • Att utveckla en strategi och tillämpa taktik har blivit ännu mer intressant tack vare nya funktioner.
  • Mera fler fängelsehålor bebodda av drakar, demoniska varelser, jättar och andra monster.
  • Angels deltar i strider, deras pumpning och förmågan att organisera sin egen liga.

Som du kan se är den MMO-webbläsarbaserade produkten med steg för steg redo för nya utmaningar, väntar på erfarna spelare som rusar på att spela League of Angels 2-spelet, försöker skydda det som finns kvar av storheten i den tidigare världen.

Vas väntar på en kollision med ondskan, men erfarenhet, magi, vapen och raseri hjälper till att besegra alla fiender och slåss med huvudchefen. Han har blivit ännu värre, större och starkare, och kan bara besegras tillsammans.

Återigen krig.

Even bland änglarna, varar inte fred för evigt. De gamla meningsskiljaktigheterna återvände igen, det gamla onda upproret, underdomarnas demoner vaknade. Vackra änglar: Athena, Moira och Fortune upprättade sina egna oberoende kungarier, Initieringsunionen, Himmelens Citadell och Odödets Rike.

Ingen vet när fred kommer, men alla hoppas att leva till denna punkt. Under tiden måste du samla fragmenten av en gammal artefakt, men för detta behöver du en ny Angelsliga.

Det första viktiga steget kommer att bli League of Angels 2-registrering. Nästa är ett trevligt val av din ängel med unika egenskaper. Du kan gradvis utveckla dem, förbättra, introducera nya funktioner, hona de befintliga. För att göra detta, utför uppdrag som har en positiv effekt på erfarenheten. Gradvis blir du så stark att du kan hantera riktigt farliga motståndare.

Även om hela änglarnas befolkning tillhör olika fraktioner, hindrar det dem inte från att gå med i ligor för att uppnå ett bättre resultat. Tillsammans kan du utforska de avlägsna grottorna bebodda av skrämmande varelser, förstöra dem och få ett välförtjänt belöning. Efter den femtonde nivån kommer mer prestigefyllda dungeons med särskilt värdefulla artefakter och skatter att bli tillgängliga.

Strider och utrustning.

Du kommer att spela League of Angels 2, med möjlighet att besöka PVP Arena för att kollidera med motståndaren i en duell. Om du längtar efter intryck och glasögon, ordna massdisplay mellan grupper och när du når 20: e nivån får du rätt att skapa din egen gilde och att organisera massor av grymheter i fängelsehålor.

För att framgångsrikt slutföra uppdrag behöver du bra utrustning, som är uppdelad i fyra typer:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Du kan förbättra det på ett naturligt sätt eller påskynda processen genom att tillgripa hjälp av spelvalutan.

Heltens nivå i iPlayer League of Angels 2 kommer också att hjälpa till med dekorationer, tillbehör och kläder, som är fästade nya vingar. Innan du klär hjälten i en annan kostym, studera alla sina alternativ. Observera också att kläderna är uppdelade i kvinnor och män.

När du kommer in i en värld full av magi, kan du förvänta dig några överraskningar, så är det konstigt? Att bli en av änglarna kommer du att vara mycket tillgänglig, och det är viktigt att du lär dig hur du använder den fallna gåvan ordentligt. Din ängel är stark och kapabel nog, men i guilden blir han ännu kraftigare. Och om du vill lämna företaget, kan du alltid göra det.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more