Bokmärken

Dashing 90

Alternativa namn: Lihie 90

& nbsp;

Dashing 90 nätet - gratis webbläsarspel som skapats av inspiration av serien & laquo; Brigade & raquo;. Detta online spel är & nbsp; Käck 90 är den socioekonomiska simulator, transporterar spelaren i en värld av den senaste tiden i vårt land. Tid för korruption, kaos och laglöshet. Alla tvingas att söka ett bättre liv på egen hand, i egenskap av alla medel för att nå målet.

Eldigt 90 online-spel där handlingen äger rum i en virtuell stad, som är uppdelad i zoner av påverkan av gäng, som var och en har specialiserat sig på en viss typ av brottslig verksamhet. Din uppgift i detta spel är att överleva, och en gradvis ökning av sin auktoritet, för att bli herre över skuggan som en följd av staden och så länge som möjligt för att stanna på den här webbplatsen. Du kan spela spelet & nbsp; Dashing 90. & Nbsp; på nätet och delta i en av de grupper som genomförs inom det straffrättsliga området som du vill, eller gå sin egen väg och organisera ditt in-game verksamhet genom att öppna ett förlag, som bedriver handel, vapenförsäljning, och så vidare. Eller sätta ihop ett band och göra utpressning.

Lägsta systemkrav: Internet-anslutning från 64 kbit / s installerat Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB hårddiskutrymme - 512 MB.

För att starta spelet måste registrera sig i spelet & nbsp; Eldigt 90:e.
​​Datum & nbsp; Käck 90 på flera sätt: Du kan gå in genom en av de sociala nätverk som redan är registrerade. Om inte, kan detta göras med hjälp av din e-postadress. Eller registrera sig på webbplatsen genom att ange namnet (under det kommer du att lära känna de andra spelarna i spelet), din e-postadress och lösenord. Denna käck 90 registrering kommer att slutföras.

Sedan början av spelet du befinner dig i den neutrala zonen. Om du inte vill följa berättelsen linje, och inte välja rollen som en av de gäng av militanta, i syfte att anpassa sig till spelet och få erfarenhet, är det önskvärt att få information från datorn tecken.
​​Försumma inte utbildning, och inte höja din nivå, baserad på en enkel seger. Inledningsvis alla fall bör göras minst en & nbsp; referens ljus, ökar därmed deras egenskaper och förmågor.
​​fast karaktär och spela spel online & nbsp; Käck 90 kan vara var som helst, även på territorium av de andra grupperna, men det är nödvändigt att vara mycket försiktig, eftersom tecknet kan attackera som helst, även när jobbet. Därefter, tjäna prestige och pengar, kan du köpa eller bygga en plats att leva och börja etablera sin egen verksamhet. Detta är den mest intressanta inslag i spelet: spelarna kan spela här i & nbsp; Käck 90 platser och expandera och förändra sitt utseende. Du kan bygga hus, affärer, kontor i särskilt utsedda områden. De kan användas eller säljas på auktion.

Det är intressant i det här spelet onlay-fighting & ndash; med samtidiga multi planerade åtgärder. Det vill säga, i ett slagsmål ett fåtal aktörer kan delta på samma gång, spelarna inte göra drag i en strikt ordning, därför är det möjligt att förändra slaget vapen val, eller en kombination av slag.


​​

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more