Dina bokmärken

Mörkets ljus

Alternativa namn: Mörkets ljus

Mörkets Ljus: En Tidlös Journey

A-resa runt om i världen ger glädje av erkännandet av folkens ovanliga traditioner och övervägande av landskapets skönhet. Men ens en sådan resa är ingenting jämfört med att flytta genom tiden. Utvecklarna av 3Claw bestämde att spelet Light of Darkness kommer att vara portalen som skickar spelaren till sitt mest spännande äventyr i århundraden och legender.

Hero i spelet var förbannad av Demon of Shadow och fast i tid. Men han kan inte tillåta skurken att underkasta rymdtidens kontinuum och tar upp armar för att förhindra förändringen av historien och det kaos som demonen uppfattar. Han hoppar från en epok till en annan, sträcker sig i 2000 år, möter legendariska personligheter:

  • Robin Hood
  • med Arthur roll
  • Zhanna Dark
  • Trollkarl Merlin
  • Ancient linjal Julius Caesar

Berättelsen lovar att vara spännande, och Light of Darkness kommer att vara väldigt intressant att spela. Vem kommer att vägra att kommunicera med karismatiska personligheter som har lagt märke till historien, förutom att rädda världen från en katastrof? Under tillfälliga hopp hittar du unika artefakter som hjälper till att uppnå uppdraget. Till exempel är det ganska möjligt att få en buga av robin, Arthurs mystiska svärd - Excalibur eller Merlins magiska personal. Tänk dig hur mycket makt du har i dina händer. Om den är ordentligt applicerad kan du tömma det mest uppenbara onda.

Vi väljer bilden av en hero

Att delta i ett sådant spännande äventyr, Light of Darkness behöver registreras, och fortsätt sedan för att studera de få representanterna för hjälten klasser.

  • Warriors. Detta är en riktig tank - rusar framåt och sveper fienden från banan. Och inte överraskande, med ett sådant otroligt svärd. Han är inte rädd för att falla i strid, och sådant mod ger honom styrka och inspirerar rädsla i fienden. Hans gåva är oumbärlig i melee attacken, och färdigheterna inkluderar: en virvelvind av blad, ett gap, ett ljusstråle.
  • Assassin är också en nära följare och är beväpnad med två svängda svärd. Det här är en född mördare som är snabb, smidig, energisk, elusiv för fienden. Hans färdigheter: Mirakel av döden, virvelvind, dans av skuggor.
  • Mag är utrustad med gåvan att kommunicera med djur och skickligt kontrollerar naturens element. Han behöver ständigt förbättra kunskapen om de naturliga elementens hemligheter för att fullt ut tillämpa magiken. Hans färdigheter inkluderar: tornado, våg av magi och utrotning. För att besegra fienden är det inte nödvändigt att komma nära honom.

Detta är fortfarande alla tecken att välja mellan, men när spelet fortsätter att utvecklas kan man hoppas att det i framtiden kommer att finnas mer mångfald.

karaktärsutveckling och fighting

B Light of Darkness kan inte utan konstant ökning av prestanda. Deltagande i strider och uppdrag bidrar till tillväxten av inte bara personliga egenskaper utan öppnar också vägen för många husdjur och utrustning (normalt, sällsynt, episkt). Det är väldigt viktigt att ackumulera kronoenergi i olika händelser, för att förbättra hjältens färdigheter och förvärva användbar utrustning.

närvarande här och möjligheten till PvE- eller PvP-strider. Dessutom inträffar många händelser i automatiskt läge. Det är nödvändigt att lämna hjälten obevakad i några minuter, när han kommer tillbaka kommer det att avslöjas att han lyckades besöka flera ställen och slutföra ett par uppgifter. För att ta kontroll, gå med i guildarna och gå till arenan, där de mest legendariska prestationerna utförs. Höjdpunkten i leksaken kan betraktas som en viss avvikelse från det vanliga scenariot. Det motsatta könet är fritt att gå in i virtuella äktenskap, och detta uppmuntras även av bonusar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more