Bokmärken

League of Angels 3

Alternativa namn: League of Angels 3
Game League of Angels 3 To Be Fortsed

Fans av ett fantasiäventyr genom det magiska landet Elysium släpper gärna fortsättningen. Spelet League of Angels 3 har blivit den tredje delen av ett fantastiskt färgrikt projekt, där konfrontationen mellan änglar och drakar är obevekligt. GTarcade, inspirerad av framgången med tidigare arbete, förbättrade grafiken ytterligare och gjorde tomten mer mångsidig. Nu har bilden blivit fullständig volym, och detta är den viktigaste externa kännetecknen för produkten. För att hjälpa änglarna att försvara sina länder framför de mörka krafterna behöver spelare League of Angels 3-registrering eller logga in via ett socialt nätverk.

I magi- och trollkarlsvärld

spelare har möjlighet att kasta sig ner i bubbelpoolen av extraordinära evenemang, så att du kan glömma det vanliga. Börjar du i League of Angels 3 för att spela, går du tillbaka i tiden för att hitta ett dussin magiska artefakter och använda dem för att förstöra drakarhorder. För tillfället har det onda fått prioritet efter att ha återuppståndit Baleria från den mest onda och mäktigaste draken. Om du dröjer med att slutföra uppgiften kommer de onda andarna att kunna bygga upp makt, och då kan ingenting hindra den härliga Elysiums fall. Var och en av de 12 vapenelementen är pålitligt skyddade i olika tidsperioder. Ta på sig rollen som en ljuskrigare måste du besöka var och en av dem och vinna varje strid för att få nästa trofé.

Hero's Thorny Path

Spela spelet League of Angels 3 online ditt heliga uppdrag. Från 30 tecken, välj din egen och ständigt förbättra den med nya färdigheter. Förresten, här kan du enkelt förvandla din krigare från en trollkarl till en tank, bågskytt eller någon annan. Ändra bara parametrarna i dess inställningar, så kommer utgången att få en helt uppdaterad stridsenhet. Det här är bekvämt eftersom du kan anpassa hjälten till det kommande slaget, baserat på efterföljande förhållanden. Används ansvarsfullt med skapandet av utseendet, eftersom varje detalj ger vissa förmågor. Sortimentet är ganska stort: u200bu200bvingar, vapen, uniformer. Det finns också fästen som ska tämjas. Att ha fått en assistent, vinna strider och slutföra uppgifter blir mycket lättare.

Resor runt om i världen, kommer du att se många bekanta platser tillsammans med nya. Från kommande möten bör du inte förvänta dig en överraskning; ibland möter fiender horder, ibland vänliga enheter med uppgifter. Att inte vägra att utföra uppdrag rekommenderas inte, eftersom erfarenhetspoäng tilldelas för dem och du kan få en användbar artefakt. Om du känner till de två första delarna av den turbaserade webbläsarbaserade MMORPG, kommer du säkert att känna att fienderna i League of Angels 3 iPlayer har blivit mer grymma och dodgy. För att klara nästa uppdrag måste du spendera mycket mer arbete, men belöningen blir sötare.

Bland andra innovationer: 10 0003

  • Förbättrad 3D-grafik
  • More roliga äventyr
  • hårda strider
  • Ständig utveckling av hjältefärdigheter
  • Uppkomsten av nya territorier

När det gäller strider har League of Angels-spelet förblivit trogen i genreriktningen, och det är svårt att hitta något nytt här. Justeringen av krafter och pumpning av krigare spelar en roll. Dessutom har fruktansvärda fängelsehålor och magnifika tempel, labyrinter och arenor inte försvunnit. Du kan tävla med riktiga spelare eller ägna mer uppmärksamhet åt PvE-strider. Du hittar fascinerande passeringslägen, där flera spelare deltar på en gång, men bara eliten får pokalen.

Att kasta in i den magiska världen kommer att vara intressant för både nybörjare och erfarna spelare. Båda kommer att bli positivt överraskade av den omgivande skönheten, som ska skyddas från den rasande ondskan.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more