Dina bokmärken

Life is Strange: Sanna färger

Alternativa namn:

Life is Strange: True colors är svårt att tillskriva någon speciell genre. Den närmaste är förmodligen RPG eller Simulator. Spelet har utmärkt grafik, bra musikinnehåll. Karaktärernas ansikten är väl animerade, vilket är ett stort steg framåt jämfört med tidigare projekt av denna studio.

Spelet imiterar det vanliga livet.

kommer du att ha

i den
  • Få nya vänner
  • Hjälp andra människor
  • Försök att förstå känslor och motiv för andras handlingar
  • Och mycket mer

Spelet börjar med att huvudpersonen som heter Alex Cheyne flyttar till sin bror, som hon inte sett på länge i en liten gruvstad. Hon är ganska ung, hon är 21 år.

Alex vill ta en paus från livet i metropolen och ta upp musik. Längs vägen träffar hon sin brors vänner och resten av staden. Mestadels är de bra och enkla människor, men många av dem har psykiska problem, och Alexs hjälp kommer att vara användbar för dem. Saken är den att hon har någon form av superkraft. Ovanligt utvecklad empati, hon kan se något som en aura som speglar en persons känslomässiga tillstånd.

Staden lever ett lugnt landskapsliv. Varje dag upprepas den föregående. Den enda skillnaden är gruvbolaget som ligger i närheten. De använder riktade explosioner för att förstöra stenen. Men i god tro varna lokala invånare om detta.

Men en dag förändras allt när Gabes bror Alex dör under mystiska omständigheter.

Alex måste ta reda på vad som hände och se till att de ansvariga straffas. Längs vägen kommer hon att upptäcka en annan förmåga, när människor upplever väldigt starka känslor har hon möjlighet att uppleva samma sak och därigenom hjälpa en person.

Det här spelet kan verka som ett Nancy Drew-äventyr, men det är det inte. I själva verket är det snarare en slags rekreationssimulator bort från stadens liv. Även när han undersöker, glömmer huvudpersonen inte att shoppa, gå på fester. Han arrangerar sitt personliga liv och spelar till och med in en låt på en lokal radiostation.

Det finns några spända ögonblick i spelet, men de är få och inget läskigt händer. Att spela Life is Strange: Sanna färger är inte alls skrämmande.

Spelet handlar främst om komplexiteten i relationer mellan människor och det faktum att handlingar ibland kan motiveras av känslor som inte är helt uppenbara.

Som du förstår är spelet mer fokuserat på tjejer, men kanske kommer några killar att vara intresserade av som ett avbrott från att utrota fiender i flockar i någon form av skjutspel.

Spelet i spelet är litet, i princip alla handlingar handlar om att interagera med människor eller saker på vissa platser. Handlingen är linjär, men inte riktigt, svaren i dialogerna påverkar fortfarande andras inställning till Alex i framtiden.

Det finns också ytterligare uppdrag här. Det finns inte många av dem, men de diversifierar spelet om du plötsligt blir uttråkad.

Life is Strange: True colors ladda ner gratis på PC, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam Trade Portal. Spelet har inget högt pris och om du gillar dessa spel så förtjänar det uppmärksamhet.

Börja spela nu och tillbringa några kvällar nedsänkt i den trevliga atmosfären i en provinsstad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more