Dina bokmärken

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Alternativa namn:

LEGO Star Wars Skywalker Saga är ett roligt äventyrs-RPG-spel. Utmärkt kvalitetsgrafik väntar på dig här, utvecklarna gjorde också ett bra jobb med röstskådespeleriet och det musikaliska ackompanjemanget.

Spelet kommer att tilltala både fans av Star Wars-universumet och de som gillar att samla på Lego-konstruktörer. Om du gillar Star Wars och byggleksaker kan du inte missa chansen att spela LEGO Star Wars The Skywalker Saga

Det här spelet är ett i en serie spel baserade på Star Wars-filmer.

Många äventyr väntar dig under spelet:

  • Besök alla kända platser i Star Wars-universum
  • Uppgradera din karaktärs statistik
  • Kämpa mot många fiender
  • Kör fordon
  • Bli vinnare i många rymdstrider

Och det här är inte en komplett lista över allt som väntar dig i spelet. Men genom att installera spelet kommer du definitivt att ta reda på alla hemligheter som utvecklarna har förberett åt dig.

Innan du fortsätter, välj ett tecken:

  1. En av jediriddarna
  2. asätare
  3. Hjältar
  4. skurkar
  5. Headhunters

Eller till och med en protokolldroid. Det finns inga begränsningar, alla klasser är tillgängliga.

Nästa kommer du att hitta en fascinerande spelberättelse där du kommer att ta en direkt del.

Som tidigare nämnts upprepar händelserna i spelet i viss mån historien som berättas i filmerna om denna fantasivärld.

Men förvänta dig inte en perfekt matchning, det finns några utmärkande egenskaper.

Till exempel finns det många fler roliga situationer i spelet som kan få dig att le, även om ditt humör inte var för glatt innan du bestämde dig för att ta dig tid att spela.

Spelet är beroendeframkallande och du vill spendera mer tid i spelet. Det som händer stör inte eftersom arbetsuppgifterna ständigt förändras. Ett ögonblick leder du en rymdstrid och 10 minuter senare tävlar du genom sanden på Tatooine i en höghastighetsförare.

Totalt kan du besöka mer än 20 planeter, av vilka många säkert kommer att verka bekanta för dig om du älskar detta universum.

Möt alla invånare i denna fantasivärld. Du kommer inte att vara nöjd med alla dessa möten, för förutom vänliga karaktärer kommer många skurkar att ligga och vänta på dig. Håll utkik efter de förrädiska Hutts och de bisarra eremiterna som heter Jawa. Med över 300 typer av karaktärer totalt, inklusive den legendariska Jedi Obi-Wan Kenobi, är detta ett av de mest exakta Star Wars-spelen som någonsin gjorts.

Slutför uppdrag för att få mer erfarenhet eller hitta bättre utrustning. För att besegra fienderna kommer du definitivt att behöva perfekt behärskning av alla färdigheter och de mest kraftfulla vapen och rustningar som du bara kan hitta i spelets vidd.

LEGO Star Wars Skywalker Saga-nedladdningen gratis på PC kommer tyvärr inte att lyckas. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på den officiella hemsidan. Ofta deltar spelen i den här serien i försäljningen och då kan du få dem i din samling för symboliska pengar.

Installera spelet just nu för att komma tillbaka till vidderna av det berömda Star Wars-universumet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more