Dina bokmärken

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Alternativa namn:

LEGO Star Wars The Force Awakens-spel baserat på filmen med samma namn. Här hittar du 3d-grafik av bra kvalitet och väl genomfört röstskådespeleri. Allt detta kommer att fördjupa dig i atmosfären i det berömda Star Wars-universumet med glada, snälla hjältar och lömska skurkar.

Den här delen av spelet är inspirerad av handlingen i filmen The Force Awakens. Spelet upprepar inte filmen helt, men många av scenerna är ganska exakta, om än med mindre skillnader som du med största sannolikhet till och med kommer att gilla.

Innan du spelar LEGO Star Wars The Force Awakens måste du bestämma vem som ska bli hjälten i ditt spel.

Ganska många alternativ:

 • Legendariska Han Solo
 • Charmig Rei
 • Resursstark Finn
 • Otrolig Poe Dameron
 • Strong Chewbacca
 • Rolig och lite tråkig C-3PO
 • Nimble BB-8

Du kan också spela som Captain Phasma, Kylo Ren eller General Hux. Det kommer att vara ganska svårt att göra ett val, eftersom även skurkarna i spelet visade sig vara charmigt söta och ganska onda.

Det finns många roliga och komiska situationer i spelet. Utvecklarna har försökt få alla spelarna som ägnar sin tid åt spelet att skratta.

Det finns många väldigt olika uppgifter som väntar på dig, tack vare detta kommer du inte att bli uttråkad ens för en minut.

 1. Tävla i att köra snabba fordon
 2. Delta i storskaliga rymdstrider
 3. Möt alla karaktärer, av vilka det finns mer än tvåhundra här
 4. Utveckla din hjältes färdigheter och glöm inte att uppgradera dina vapen och rustningar

Skapa nya föremål som behövs för att slutföra uppdrag. Du kan inte klara dig utan det, eftersom namnet på spelet har det magiska ordet LEGO! Detta innebär automatiskt att du till fullo kommer att kunna visa din talang som designer.

Spelet är väldigt positivt, så det är lätt att spela det även när du måste utföra svåra uppgifter.

Berättelsen som kommer att berättas här är en del av en cykel, men det är en separat historia. Om du inte är bekant med Star Wars-universumet och vill börja bekanta dig med denna serie av spel är det bättre att börja med den första delen av trilogin och då förstår du bättre motiven till karaktärernas handlingar.

För första gången har detta spel möjlighet att delta i spännande Blaster-strider. Multi-Builds-systemet har också designats om och förbättrats, tack vare vilket du kan välja mellan flera byggnadsalternativ. Således har spelet och kontrollerna, även om de är ärvt från tidigare delar, förbättrats för att göra spelet ännu mer attraktivt för spelare.

Även om du har slutfört genomgången kan du alltid börja med att välja en annan karaktär och lära dig historien från ett nytt perspektiv.

Några trevliga kvällar väntar dig medan du spelar, där du hjälper dina favorithjältar att gå igenom alla prövningar.

LEGO Star Wars The Force Awakens ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det ingen möjlighet. Men du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens sida, där det ofta säljs med rabatt.

Installera spelet och åk på en resa full av äventyr i sällskap med Star Wars-hjältar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more