Bokmärken

Romerska legionärer

Alternativa namn: Legioners

Browser online role-playing game Legionnaires Ancient Rome erbjuder dig att dyka in i verkligheten i det antika Rom, att uppleva öde alla tvister romersk legionär, besök gladiator hud och delta i striderna i arenan. Trots att Internet spelet romerska legionärer nätet placeras så vardagligt roligt, det finns allt som behövs för en fullständig utveckling av karaktären & ndash; alla typer av möjligheter till utjämning, sina spellagar, underhållande atmosfär och spelmekanik.

Hur man skriver oss spelutvecklare, har dess prestanda prövats med framgång i alla webbläsare, så att Legionnaires Ancient Rome & nbsp; Du kan spela på någon lämplig för din webbläsare. När det gäller systemkraven, då kommer vi att bara säga att standardkonfigurationen av kontorsdatorn & ndash; helt godtagbart alternativ, och om din dator är också förstärkt bra processortyp Pentium VI, kommer du inte bara spela i & nbsp; Legionärer i antikens Rom, och & laquo; flyga & raquo; för denna verklighet.

Registrera spelet legio Antikens Rom, som det ska vara för casual publiken, enkelt och lättillgängligt direkt på den officiella hemsidan. För att registrera måste du besöka webbplatsen och klicka på & laquo; registrering Legionnaires Antikens Rom & raquo;, komma med inloggning, välja kön på din karaktär, ange adressen till brevlådan och ett starkt lösenord. När du har bekräftat att legionärer i antikens Rom onlineregistrering & ndash; det verkligen ditt initiativ och länken för att aktivera ditt konto, du kan säkert gå & laquo; för bröd och skådespel & raquo;.

Först & laquo; & raquo;, bröd tobish om bekostnad av vad din karaktär kommer att bli. Medlemmarna börjar spela spelet online & nbsp; Legionärer i antikens Rom som utmärker ofrälse som har en själ nästan ingenting men stora ambitioner att bli en legionär Empire. Till att börja med, naturligtvis, viktig erfarenhet. Var kan jag få det? Gå till träningsläger där
Få i arenan för nybörjare, vad du vill och erfarenhet, och bonus. Dessutom, om övningen kommer att lyckas, du kommer automatiskt att hitta dig på den fjärde nivån på spelet.

One & laquo; bröd & raquo; Legionnaire men hans militära karriär, tjänar det guld. Först kommer du få pengar för arbetet i stallet - ja, som sade att de vapen och rustningar blir lätt? I framtiden kommer du att kunna tjäna ett anständigt sätt, såsom crafting och uppdrag. Och om du först kommer att spela spelet Legionnaires Antikens Rom på nätet nästan obeväpnad och utan ammunition, då som pumpning kan köpa allt du behöver i butiken eller House Rare Books - vapen och rustningar, och vad som ska bära imperial soldat. Förresten, det finns ett stort utbud av dem, men du har råd att bara vad som finns till din nivå. För att höja nivån på det bästa, börja quests. I värdshuset hittar du en NPC & ndash; en karaktär från vilken han fick den första uppgiften. Här hittar du en tränare, som kan vara bra att köpa ett husdjur.

Du kommer att erbjudas ett urval av fyra djur: en björn hund, bengalisk tiger och lejoninna. I framtiden kommer det att vara möjligt att gå in i klanen eller enskilda andra arter, kommer de att vara mycket starkare än dessa fyra. Och ändå, och detta pet & ndash; bra skydd mot omvärlden, som är full av rovdjur, både djur och mänskliga arten.

Spelet innehåller även online Legioners automatisk strid. Tobish, enligt dina parametrar valda fiende, och striden sker utan din direkta inblandning. & Nbsp; Och i slutändan kommer du att informeras om antalet bonus erfarenhet och som har tjänat (i händelse av seger, naturligtvis).

Dessutom Legionärer i antikens Rom online-spel där du kan ägna sig åt yrket, fyra av dem här - Smith, anställd, herbalist, och Cook. Finns även med utveckling av speciella färdigheter och en hel del mer som kan kännetecknas av en mycket rätt ord & laquo; skådespel & raquo;.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more