Dina bokmärken

Legends of Kingdom Rush

Alternativa namn:

Legends of Kingdom Rush är ytterligare en från den berömda serien. Men den här gången i en helt annan genre. Den här gången innan du spelar rollspel med inslag av turbaserad strategi. Grafiken är gjord i en förenklad, tecknad stil som är traditionell för denna serie av spel.

Börjar spela Legends of Kingdom Rush och reser genom en fantasivärld fångad av mörka krafter. Som vilken hjälte som helst i en liknande situation måste du rädda invånarna i detta sagolika rike.

Handlingen är inte komplicerad och presenteras i form av en serietidning som du måste bläddra i, förbi kapitel för kapitel.

Det finns flera platser på den globala kartan över spelet, som inte alla är öppna från början. Delen öppnas när du har passerat de tillgängliga.

Var och en av platserna berättar sin egen minihistoria, och de sammanfogar alla till en gemensam berättelse.

Spelet har två svårighetsgrader, lätt och normal. Skillnaden mellan dem är mycket märkbar. Om allt är enkelt i det enkla läget, måste du anstränga dig i det svåra. Allt i spelet bestäms inte av krigarnas skicklighet.

Förutom striderna på kartan finns det textminiuppdrag här och där. Lösningar beror på ett antal parametrar. Det viktigaste är sammansättningen av ditt lag. Närvaron av vissa enheter i truppen kan öppna upp ytterligare alternativ för att övervinna hinder. Innehållet i campingväskan kan också komma till nytta, att använda föremålet du behöver i en viss uppgift hjälper till att garantera ett framgångsrikt slutförande av uppgiften. Varan kan endast användas en gång. I andra fall kommer framgången att bero på tärningskastet, precis som i brädspel.

Det finns 6 hjältar i spelet, var och en med sina egna färdigheter. Förutom huvudpersonen finns det 12 typer av följeslagare som kan följa med honom.

Till exempel

  • Mag
  • Archer
  • Palladin

och andra, den fullständiga listan som du kommer att känna till när du spelar Legends of Kingdom Rush.

Genom att höja nivån på var och en av enheterna kan du förbättra färdigheterna som är unika för var och en av dem. Rätt kombination av färdigheter förbättrar avsevärt chansen att vinna.

Om du inte kan passera någon av platserna, oroa dig inte, inget irreparabelt kommer att hända. Hjälten kommer att förbli vid liv, men passagen i detta område måste börja om.

Det finns ingen utrustning som sådan, men du kan använda guldet du tjänar för att köpa föremål för uppdrag och användbara saker som ett tält, vilket gör att alla medlemmar i truppen kan vila i fältförhållanden och återhämta sig.

Stridsläget här är turbaserat med ett rutnät av hexagoner som är bekanta för många. Innan striden börjar kommunicerar vi med rivaler och ibland är resultaten av sådan kommunikation oväntade.

Stridsfältet genereras slumpmässigt varje gång. Du kan använda hinder när du planerar en strategi för den aktuella striden. Ibland finns det användbara saker på fältet som du kan använda till din fördel. Spräng till exempel en tunna med krut i rätt tid eller tvinga fienden att närma sig en rovväxt som angriper allt inom dess räckhåll.

Legends of Kingdom Rush laddas ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet till ett attraktivt pris på Steam-portalen eller på den officiella webbplatsen.

Sagoriket väntar på sin frälsare! Börja spela just nu och låt inte ondskan vinna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more