Dina bokmärken

Förklaring: Legacy av drakarna

Alternativa namn: Dwar, dwar

& nbsp;

Legend: Legacy of Dragons & nbsp; på nätet & ndash; Denna webbläsarbaserat rollspel online-spel (MMORPG), gjorde i stil med fantasy. Vem som helst kan komma in i spelet, gå med en av de stridande parterna och ndash; Magmars eller människor, och dyka in i en frenetisk kamp.

Online RPG Legend: Legacy of Dragons spelet klientinstallation krävs, som kan laddas ner direkt på webbplatsen för spelet (huvudsidan). För att fungera korrekt, måste kunden installera den senaste versionen av Flash Player. Så här installerar du klienten behövs mer, det skulle vara på hårddisken var minst 1,50 GB ledigt utrymme.

För att komma in i spelet, det är nödvändigt att registrera & nbsp; Legend: Legacy of Dragons: Du kan registrera på två sätt, med hjälp av sociala nätverk och direkt från sajten.

Om du har ett registrerat konto i Mail. ru, Facebook, klasskamrater, eller kontakta det kan användas som registrering på webbplatsen: klicka på lämplig ikon i ett av de sociala nätverken som är exponerade på startsidan och följ instruktionerna. Den andra metoden för registrering: på hemsidan, välj en spelserver, tryck på & laquo; Registrera dig & raquo; och på nästa sida, fält posten i registrerings e-postadress och lösenord. Därefter gå till en ny sida väljer folket (som du spelar), det är människor eller människor Ogriya Khair. Därefter väljer kön karaktär, plocka upp hans utseende och utseende, ge den ett namn (smeknamn) och acceptera avtal Spelregler. Allt på detta register i spelet Legend: Legacy of Dragons slutar. Du kan börja i Legend: Legacy of Dragons spela.

Gå in i spelet, att följa anvisningarna, måste du utföra flera uppgifter till en början för att anpassa sig till spelet och köpa sin första rustning.

Legend: Legacy of Dragons online-spel har sådana funktioner: & nbsp;

Varje figur har de grundläggande egenskaperna hos denna uthållighet, skydd, intuition, smidighet, styrka, snabbhet, nivå av liv, skador och Valor. Ytterligare egenskaper även Etnicitet:

Race Magmars - & nbsp; är världens Feo, som bor på kontinenten Khair. De har stora fysiska förmågor och stark anda, armén med förödande kraft och hög disciplin. De är modiga, hardy och desperat,

ras av människor - människor i världen Feo, som bor på fastlandet Ogry. De har utrustats med förnuft, intellekt & nbsp; och fri vilja, är inte aggressiva och krigiska, men på grund av omständigheterna, att delta i krig. De har en stor potential för kunskaper och färdigheter.

Varje ras har sin drake: på Magmars & ndash; Striagorn det, och människor & ndash; Denna Erifarius.

Dessutom spelet Legend: Legacy of Dragons online-spel har ett stort antal tecken, t.ex. linjaler, trollkarlar, vise, siare, Warriors, riddare, legosoldater, och många fler andra färgstarka karaktärer (det finns mer än 20). & Nbsp;

Med tillgång till sällskapsdjur, av vilka det finns 30 arter, spela spelet Legend: Legacy of Dragons Online kommer att bli intressant. Tack vare ditt husdjur, kan du få betydande stöd från honom i strider med fiender.

De som vill tjäna låtsaspengar (guld, silver och koppar), säkerligen kommer att uppskatta den rika mångfalden av yrken, genom vilken du kan arbeta på att samla örter, utvinning av stenar och fisk eller att utöva healing & hellip; De många butiker, auktioner, chatt och shopping, gör spelet ännu mer spännande. Och det är inte alla spela spelet online & nbsp; Legend: Legacy of Dragons röra sig på en mängd olika platser, som vaktas av kraftiga monster.

Till karaktären tvekade inte när man flyttar mellan olika platser, spela Legend: Legacy of Dragons, kan du använda dina egna fästen, som också kan hjälpa till i striden (om inte, naturligtvis, kommer djuret att slåss färdigheter). Vissa kör är föremål endast till en viss krigare ras, andra kan köpas genom att fylla uppdrag.

När det gäller detaljerna i slåss, det finns en mängd olika tekniker och särskilda-stroke. Combat kapacitet hjälten beror på dess klass, utrustning och nivå & hellip; För mer information om striderna kan läsas i & laquo; Lärobok nybörjare & raquo; på webbplatsen, liksom mer & hellip;

Legend: Legacy of Dragons & nbsp; online-registrering kommer att öppna dörren för alla i denna fantastiska värld!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more