Dina bokmärken

Legenden om Mana

Alternativa namn:

Legend of Mana är en remastrad version av ett action-rpg-spel som släpptes på 2000-talet på en av spelkonsolerna. Spelet har väldigt vacker pixelgrafik, nästan varje plats är ett konstverk. För releasen av remasterversionen gjordes inga radikala ändringar, storleken på texturerna ökades och mindre ändringar gjordes i bakgrundsanimationerna. Trots detta ser spelet vackrare ut än många moderna projekt och liknar animerade färgglada illustrationer av en sagobok.

Berättelsen börjar med det faktum att du kommer att få höra om världens gabela, när en magisk virvelvind bokstavligen svepte bort allt från jordklotet och löste det i luften. Men ett visst antal artefakter överlevde, som är frusna minnen som innehåller mana. En av dessa väggurartefakter föll ur virvelvinden och föll till marken, och så här såg huset ut eftersom artefakten innehöll minnet av ett mysigt hem. Men huset var inte tomt, så en hjälte föll till marken, i vars skepnad du kommer att återställa den förstörda världen.

Innan du spelar Legend of Mana, väljer du ett namn och kön för din karaktär. I en dröm kommer din hjälte att drömma om en gudinna av mana som ber dig hitta henne, men inte lämnar några ledtrådar hur man gör det. När du lämnar huset möter du en borr, det här är en varelse från växtsläktet. Borren kommer att ge dig ytterligare en artefakt, genom att placera den på kartan återställer du hela regionen i den förlorade världen med dess invånare. Efter det, gå till det återställda landet och slutför uppdragen som lokalbefolkningen kommer att ge dig. Det finns ingen huvudhistoria i spelet som sådant, men samtidigt som man slutför små uppgifter av väldigt olika karaktär, snubblar man här och där över delar av historien. Vart och ett av de återställda områdena innehåller en artefakt, genom att hitta vilken du kan återställa ett annat territorium. Ordna de sparade länderna på kartan efter eget gottfinnande, varje spelare kommer att få sin egen unika värld.

Alla uppgifter registreras i dagboken, men den innehåller inga detaljer, så du måste antingen komma ihåg allt detta eller skriva ner det.

uppgifter kan vara väldigt olika:

 • Hjälp med att lösa familjeproblem
 • Lär dig ett okänt språk
 • Hjälp skolelever
 • Förbättra relationer mellan älskare
 • Eller hitta och straffa skurkarna

Och det här är bara en liten lista. Spelet är bara många av de mest oväntade uppgifterna.

Inte utan strider.

Kampsystemet, även om det innehåller många olika trick och kombinationer, låter dig ändå göra mål på fiender med små slag som hindrar skurken från att attackera dig som svar. Det blir bara svårt när det finns flera fiender, eller om det är en chef med förmågan att blockera skada.

Utbudet av vapen är ganska stort.

Här är:

 1. Dolkar
 2. Swords
 3. Stab
 4. Axes
 5. Hammare
 6. Nunchaku

Varje vapen har sin egen ganska rika arsenal av trick.

Alla vapen kan förbättras med, men du måste vänta tills du öppnar smedjan. Du kan också skapa föremål från improviserade material i den.

På bakgården hittar du ett talande träd som hjälper dig att odla frukt. De kan inte bara fylla på hälsa eller mana, utan också ändra hjältens egenskaper.

I finalen kommer du att lägga vantarna på Mana Sword för att slåss mot huvudbossen. Utvecklarna kommer inte att skynda sig in i den sista striden. Spelet är enormt, skynda dig inte att säga adjö till det, slutför uppgifter och njut av att vara i denna färgstarka värld fylld av magi.

Legend of Mana gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. Men du kan köpa spelet på Steam-lekplatsen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Installera spelet nu för att fördjupa dig i en vacker sagovärld där även fienderna ser ganska söta ut och ibland till och med roliga!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more