Dina bokmärken

lagbrytare

Alternativa namn: lagbrytare

LawBreakers är en dynamisk shooter.

Boss Key Productions är skaparen av ledande person shooter för PC och PS4. Innan du spelar LawBreakers, som har blivit en god smak för fans av futuristiska världar. Det tema som skaparna väljer för sitt mästerverk ligger i planet för den post-apokalyptiska världen för att överleva. Det är bara i stället för de pittoreska ruinerna och slöseri med mänskligheten, spelaren ser ett helt unikt universum.

I slutet av sommaren 2017 har företaget planerat att projektet släpps, och spelare kan inte vänta tills de kan spela LawBreakers. Och de flesta spelarna tog hand om att ordna förbeställning, det är bara för datorn och konsolen, olika villkor. Den som planerar att ladda ner LawBreakers och installera den på en manual bör ha tid före den 7 juli. Men ägarna till PlayStation 4 kan tänka sig fram till 4 augusti. Antalet kopior på förbeställning för PS4 är dock begränsat till endast 5 000 exemplar, så det är bäst att skynda.

As för uppsättningar av föremål, de är desamma för båda plattformarna:

  • par av hjältekort sätter, för varje fraktion, en kopia av
  • Dadi Abaddon
  • Original personlådan nummer
  • Dayzo klistermärke, LawBreakers elit klistermärkear, och också en postcard

.Den enda skillnaden är att datorversionen kommer i form av Deluxe digitalkoden, i motsats till PS4-upplagan, som distribueras av fysiska kopior.

A lite irriterande omständighet att rysktalande personer som vill anmäla sig till ett öppet test kommer inte att kunna göra det, eftersom varorna inte är tillgängliga i deras region, och detta indikeras av ett popup-meddelande. Men var inte ledsen, för själva spelet är anpassat för vår spelare, och du måste bara vänta. De som redan har upplevt leksaken var nöjda, men konstaterade att det måste vara ständigt vakande i det, eftersom allt går för snabbt. Situationen förändras med blixtsnabbt, och den mekaniserade världens skönhet är distraherande från uppfyllandet av brådskande uppgifter.

Om tomten och resten.

För att spela LawBreakers är det intressant att veta baksidan. Händelser äger rum på vår planet, men i en avlägsen framtid. Allt började med den snabba utvecklingen av teknik. Det verkar som framsteg, men en dag gick något fel (som alltid) och civilisationen kraschade. Katastrofen förstörde månen, vilket ledde till globala problem: klimatet har förändrats, naturkatastrofer började, jordens gravitation har förändrats radikalt. Men mänskligheten har inte dött, men lyckades anpassa sig till nya förhållanden. På ruinerna av den gamla världen har en ny generation blivit vuxen, mer avancerad. Människor lärde sig att leva i en förvandlad miljö, och till och med byggt en förnyad civilisation, ännu mer avancerad.

I början verkade det som om livet blev bättre och balansen återställdes. Men det var ett utseende, för de kriminella organisationerna räddade sin styrka för att till en dag hälla ut på gatorna i en kraftfull ström. Samhället var indelat i två grupper: mafiaen och lagen. Det är på denna konfrontation som iPlayer LawBreakers-plot är byggt. Du väntar på en fantastisk kamp med fantastiska vapen och fordon. Att gå i en avlägsen framtid är det nödvändigt att behärska ovanliga flygplan, utforska alla hörn av den nya världen, studera och testa futuristiska vapen.

Periodiskt kommer nya funktioner, lägen och kartor att läggas till och klistermärken kan göras på verktygen. Till exempel återhämtar Juggernaut snabbt använt bränsle; Om Omega är fulladdat, gör Gunslinger mycket skada; Wraith lider mindre i melee och effektivare bomber.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more