Bokmärken

Lava Online

Alternativa namn: Lava Live

Hur tycker du om skönlitteratur? Men att resa i tiden? Om det är positivt, inte förbi Lava Online. Precis innan du börjar fylla sidmarginalerna Register Lava på nätet, se till att datorn är utrustad med följande:

& bull; processorhastighet på minst 1. 5 GHz,

& bull; RAM & ndash; 256 MB,

& bull; 3D Video 64 Mb,

& bull; Operativsystemet Win2000 / XP / Vista.

Registrera spelet Lava glädja militär design & laquo; tröskeln & raquo;. I själva verket kommer du att erbjudas en ritual att komma in i inte så avlägsen värld post-apokalyptisk framtid. Förbi skede Lava Online-registrering består av följande:

1) Inledning användarnamn (det namn under vilket du kommer in och & laquo; tala & raquo; i spelet).

2) Password (6 till 16 tecken).

3) Ange giltig e-postadress och ditt kön.

4) Skriv in koden från bilden.

5) Införande och acceptans av FAQ och användaravtalet.

när du har, naturligtvis, kan du ladda ner spelklienten, vars installation kommer att minska belastningen på din Internet-kanal & hellip; men om anslutningen är stark, bara trycka på en knapp och laquo; Lek & raquo; och djärvt störtar in i en spännande virtuell verklighet.

Du börjar att spela spelet Lava online för att flytta in i uppgörelsen, som ligger i norra delen av Afrika. Förresten, den geografiska-speldesign helt motsvara den faktiska terrängen av den afrikanska kontinenten. Hans första erfarenhet kommer att tjäna genom att döda fiendens enheter, eller till och med råttor. Tveka inte och ta alla som kommer att falla från besegrade fiender, eftersom detta sätt kan du samla ett stort värde för deras efterföljande återförsäljning.

Om så hände det precis börjat spela spel online Lava, är du siktar på att genomföra ett uppdrag, så måste du hitta tecken på att hänga huvudet utropstecken. Att han är engagerad i fördelningen av arbetstillfällen som ger en hel del erfarenhet, som därefter måste spelarna att lämna den här platsen. Bara inte bråttom för mycket med den här åtgärden, eftersom ryggen inte har kommit tillbaka. Det är bättre att pumpa på sin ursprungliga plats åtminstone fram till den femte nivån.

Ju fler fiender du övervinna det, desto mer erfarenhet får. Spelet kännetecknas av Lava på nätet i verkliga slagsmål, så distraheras från kampen är inte rekommenderas eller av vilken anledning. Förresten, kan du bara slåss utanför stadsgränserna. Valet av vapen är mycket varierande: Lava online spel kommer att be dig till pistoler, kulsprutepistoler, knivar & hellip; och även möjligheten av obeväpnad strid. Tro mig, kommer den lokala striden glädja dig även om du & ndash; finsmakare och älskare av liknande skyttar. Och om inte, viktigast av allt, glöm inte att uppmärksamma på hälsa hjälten. Noll betyder död.

Lava online spel kan skryta med att ha två valutor:

& bull; Afrika & ndash; Den används dagligen i en mängd olika hushållsändamål.

& bull; Guld & ndash; Det kan endast köpas för riktiga pengar. Det används för att köpa i spelet unika veshchichek. Men det är inte nödvändigtvis så lugn: att spela i Lava, tillbringar sin & laquo; blod & raquo; du behöver inte, om vill göra det.

Några ord om tomten. I juni 2012 fanns det en stark utbrott i Yellowstone vulkanen och den efterföljande frisläppandet av mycket giftig aska tvingas dö av kvävning, tiotusentals amerikaner. Sedan kom den köldknäpp (som ledde till den allmänna nedgången inom jordbruket), och hotet om utrotning av hunger hann invånarna i jorden. Därför Lava Onlinespel, och du har det i Afrika, som har förutsättningar att skänka ett tillfälle inte släckt den mänskliga rasen, och du & ndash; en av favoriterna som föll här. Endast här & ndash; i oförsonliga värld Post & ndash; Apocalypse & ndash; för överlevnad måste kämpa inte mindre våldsamt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more