Dina bokmärken

Sista tåget hem

Alternativa namn:

Last Train Home är en militär strategi tillägnad händelserna som verkligen hände under första världskriget. Spelet är tillgängligt på PC. 3D-grafik är av hög kvalitet och detaljerad i en realistisk stil. Röstskådespeleriet är bra, musiken matchar tidsperioden spelet handlar om. Optimering ger dig möjligheten att njuta av spelet även om du inte äger en dator med toppspecifikationer.

I Last Train Home kommer du att ta kommandot över den tjeckoslovakiska legionen, som kommer att behöva göra en svår resa hem genom de länder där sammandrabbningar mellan Röda armén och Vita gardets formationer äger rum. Dessutom är naturen på dessa platser ovanligt hård, och det är inte lätt att överleva att resa genom den obebodda delen av Sibirien, inte ens i fredstid. Lyckligtvis kommer din trupp resa med tåg, men på vissa ställen måste du resa till fots.

Kontrollgränssnittet är enkelt och intuitivt, det kommer inte att vara svårt att lista ut det, och utvecklarna har förberett tips för nya spelare.

Det finns mycket att göra under berättelseuppdraget:

  • Skicka spaningstrupper för att utforska terrängen du kommer att passera genom
  • Engagera dig i utvinning av mat utan vilken du inte kan överleva under så svåra förhållanden
  • Leda din lilla armé i stridssammandrabbningar
  • Sälj ackumulerade resurser för att köpa saknade förnödenheter
  • Förbättra dina soldaters förmåga genom att skapa en träningsplan för dem
  • Uppgradera ditt tåg för bättre skydd och mer komfort under resor

Det här är några av utmaningarna du kommer att möta när du spelar Last Train Home på PC.

Den beskrivna situationen inträffade faktiskt under första världskriget. Den tjeckoslovakiska legionen, som kämpade som en del av ententearméerna, var tvungen att visa mirakel av mod och styrka under sin återkomst hem.

Du kommer att möta en brist på resurser, vilket kommer att vara särskilt svårt i början av spelet. Det blir inte lättare, men du lär dig hur du skaffar förnödenheter och kan byta överskott för att få allt du behöver.

Slag äger rum i realtid, du måste agera snabbt, men hålla dig till planen. Spara spelet oftare så får du möjlighet att försöka vinna igen om du misslyckas första gången. Ändra din strategi på slagfältet beroende på vilken fiende du möter.

Det är inte tillrådligt att delta i strid för ofta; om möjligt är det bättre att undvika det, eftersom det kommer att vara svårt att fylla på tillgången på förbrukad ammunition.

Du kan spela Last Train Home även om din dator inte är ansluten till Internet, men du behöver fortfarande en nätverksanslutning för att ladda ner installationsfilerna.

Last Train Home ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att följa länken på den här sidan. Kolla om det är rea på gång just nu och priset har sänkts rejält.

Börja spela just nu och hjälp modiga soldater att se sina hemland igen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more