Dina bokmärken

Last Shelter: The Walking Dead

Alternativa namn:

Last Shelter: The Walking Dead är ett strategispel som kan spelas på mobila enheter. Grafiken är bra, röstskådespeleriet görs av professionella skådespelare. Musikvalet tröttnar inte när man lyssnar länge.

Hårda utmaningar väntar dig i detta spel:

  • Överleva i en postapokalyptisk värld vars befolkning har förvandlats till zombies
  • Förbättra basförsvaret
  • Återupptäck förlorade teknologier
  • Bygg nya byggnader och uppgradera befintliga
  • Skicka ut enheter för att hitta resurser och utrustning
  • Kämpa mot andra grupper av överlevande eller bilda allianser
  • Chatta med andra spelare och få nya vänner runt om i världen

Det här är några av uppgifterna du måste göra.

Innan du börjar spela Last Shelter: The Walking Dead, gå igenom en kort handledning och lär dig hur du interagerar med spelets gränssnitt.

Händelser i spelet äger rum i Walking Deads värld. Här möter du karaktärer som är bekanta från kultserien. Tillsammans med dem blir det lättare att övervinna alla svårigheter. Försök att locka så många hjältar som möjligt till ditt lag.

För att överleva en liten grupp människor som du kommer att leda är det nödvändigt att ständigt förbättra försvaret av basfästningen. Bygg försvarstorn och uppgradera dina vapen. Välj de mest fördelaktiga positionerna för att placera skjutpunkter, använd barriärer för att bromsa fiendernas framfart.

Förutom de blodtörstiga zombiesna finns det andra överlevande att se upp för. Det finns många värdefulla resurser på din bas territorium som banditer kan eftertrakta. Sådana fiender är mycket farligare än zombies, de är inte lika många, men de kan använda vapen för att attackera.

Playing Last Shelter: The Walking Dead ensam kommer att bli svårt. Gå med i befintliga fackföreningar eller skapa dina egna. Tillsammans är det mycket lättare att stå emot fiendernas angrepp. Dessutom kan du delta i kollektiva uppdrag och resor.

Missa inte möjligheten att titta in i spelet. För regelbundna besök väntar dagliga och veckovisa gåvor på dig.

Årstiderna förändras i spelet, och intressanta temaevenemang hålls för säsongsbetonade helgdagar. Under semestern kommer det att finnas möjlighet att få unika dekorationer och utrustning som inte finns vid andra tider.

Spelbutiken har många användbara föremål och resurser på lager. Erbjudanden uppdateras regelbundet. Köp kan göras för spelvaluta eller riktiga pengar. Spelet är gratis och butiken är utvecklarnas enda intäkter. Spendera en liten summa om du vill stödja utvecklingen och tacka skaparna av spelet.

Spelet är under utveckling. Ganska ofta blir det uppdateringar med utökade möjligheter, ny utrustning och arbetsuppgifter. Kom tillbaka ofta för uppdateringar så att du inte missar något intressant.

Last Shelter: The Walking Dead gratis nedladdning på Android du kan följa länken på denna sida.

Börja spela just nu för att försöka överleva i den farliga världen med de vandrande döda och lömska banditer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more