Bokmärken

Lagoonia

Alternativa namn: Lagunary

Lagoonia & nbsp; på nätet & ndash; ovanliga webbläsare spel. Denna simulering av livet på en avlägsen ö, som ännu inte har berört hand civilisationen och där du måste gå hela vägen mänsklig utveckling från de första bränderna för att skapa en underhållning imperium.

Tyvärr, det finns inga ryska versionen av spelet. Men detta är inte en begränsning, men bara en möjlighet, eftersom spelet online & nbsp; lagoonia ger dig enkelt och roligt att lära sig engelska språket och få en användbar färdighet. För nu om du befinner dig på en öde ö och du kan enkelt hitta utlänningar gemensamt språk och kunna bli vän med dem.

Registrera dig i spelet & nbsp; lagoonia ganska komplicerat: måste du ange ditt användarnamn, välj ett lösenord och ge postadress. Inga förväntningar bokstäver för att bekräfta registrering & nbsp; lagoonia kräver av sina spelare och du kan bara kasta in den underbara världen av den tropiska ön. I lagoonia & nbsp; registrering görs så att du inte spendera en hel del tid att fylla i olika former och kan mycket snabbt börja kämpa för sin plats under den tropiska solen. & Nbsp;

Då måste du bestämma hur det kommer att se vår karaktär. Du kan välja kön, frisyr, hårfärg och huden. Detta gör att du kan skapa en bild av karaktären mest lik din egen, eller kanske som en del av kända skådespelare eller idrottare.

Så, ditt plan kraschar på tropiska öar och innan du lägger flera mål: att nå stranden, ta reda på var du var, söka efter andra överlevande, & nbsp; att hitta några skydd från väder och de olika faror dig på en okänd ö. Och för att hitta något också, inte skulle sluta, eftersom tiden är nu förbi och mage mullrar erinrar deras behov. & Nbsp; Det är önskvärt att inte bli middag olika rovdjur. Om de är plötsligt där. Här har vi säkert kommer att skjuta & ndash; Det är möjligt att laga mat och äta vilda djur, och han kommer att skrämma. Lagoonia & nbsp; online-spel där en person behöver för att åter bevisa sin dominans över andra arter och naturen i allmänhet.

Spelet lagoonia & nbsp; på nätet har några allvarliga skillnader från andra spelprojekt. Till exempel, en intressant funktion i spelet är dess fredliga tomt. Överlevnad på den nya platsen kommer att förvänta dig att samarbete och ömsesidigt bistånd med andra överlevande och spelarna, inte den blodiga förstörelse som det händer i de flesta spel. Men inte ta det lugnt. Frid överlevnad kräver ansträngning.

Online Game & nbsp; lagoonia har sina finansiella egenskaper. Huvudspelet valuta är en pärla. Du kan tjäna dem utföra olika uppgifter under spelets gång. & Nbsp; Det viktiga indikatorer på din karaktär är hälsa och energi & ndash; för dem bör alltid följa, eftersom de kommer att bero på effektiviteten i ditt arbete.

Börjar spela & nbsp; lagoonia & nbsp; på nätet som skulle förstå spelet, den första gången måste du följa anvisningarna. Detta kommer att bidra till att förstå grunderna i spelet, lära sig att spela bra i & nbsp; lagoonia och sedan den gröna nybörjare att bli en riktig guru obebodda öar som kan överleva i alla situationer. Med tiden, innan du öppnar stora utsikter att vända en nedgångna ö full av svårigheter och faror i den reala turistparadis. Skapa ett nätverk av underhållning och attraktioner. & Nbsp; Därför & nbsp; en gång i en flygolycka, du har lyckats att inte bara överleva under svåra förhållanden, och klättra till toppen av den finansiella världen. & Nbsp;

Innan semestern är fortfarande långt, och redan så angelägna om att komma till havet, kollapsade på stranden under den tropiska solen sedan börja spela spelet online & nbsp; lagoonia är det bästa av de alternativ som finns för dig att lösa problemet. I lagoonia & nbsp; play ska bli intressant att alla barn och vuxna, och även morföräldrar.

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more