Bokmärken

Maze

Alternativa namn: Labirint

Labyrinth & ndash; online-spel, vars territorium har invaderats av en främmande angripare. Hittills lyckats innehålla fienden invasionen, men med tiden fiender vinner styrka och kraft, och de snart kommer att vara redo att slå nya förödande slag. Denna värld behöver din hjälp! Välkommen till Maze på nätet!

Om du vill börja spela spelet online labyrint, måste du vara säker på att uppfylla villkoret: Registrering Labyrinth. Gå med i spelet Labyrinth är inte helt vanliga sättet. Så fort du går till den officiella hemsidan, klicka på Play linjen. Härnäst kommer du att bli ombedd att skapa en karaktär: välj golvet och ge den ett namn. Genom att acceptera standardreglerna, får du till fönstret, där det kommer att krävas för att genomgå en utbildning strid som bevis på att du har möjlighet att överleva i den här världen. Efter det får du tillträde till testområdet.

Online spel Maze & ndash; Esports är den första online-spel där din uppgift är att hitta ledare för fienden och förgöra honom. På vägen kommer att möta två hinder: exakt samma som du är arbetssökande av berömmelse och en enorm armé av fientliga mutanter. I jakten på huvudpriset av de andra spelarna kommer att stoppa dig genomföra sitt uppdrag, trots allt kämpar om titeln bästa spelare. Försök att vara snabbare och smartare än din motståndare!

Spela Maze otroligt spännande! En gång i denna värld, lämnar du en vinnare eller en förlorare, men oavsett resultatet, tiden i spelet, kommer att ge dig njutning.

I labyrinten spelet är en kick. Förvaltningen här är enkelt och bekvämt, kraftigt förenkla processen av spelet och ger dig möjlighet att koncentrera sig på huvuduppgift. & Nbsp;

Maze Game online gratis. Karaktärsutveckling är att lära sig de färdigheter. Det är inte nödvändigt, men användningen av dessa färdigheter i strid ökar dina chanser att vinna.

För att röra sig i spelet kommer att använda enheten. Den lagrar också objekt som du hittar i strid. Förflyttningen av karaktär kan endast ske på skivan, så att utan att det på något sätt. Denna metod för förflyttning skyddar dig från mutagen, vilket är i jorden förorenad mark, eftersom kontakt med marken, antingen börjar att mutera. & Nbsp;

På ett lugnt område i staden, kan du koppla av från ansträngande strider och påfyllning patroner. Sälja troféer och utrustning kan köpas på köpcentret. Att producera de önskade produkterna eller förbättra befintliga objekt kan vara i studion. Det hände så att alla uppgifter du brukar få i en diner. Det kommer att fira fått utmärkelser. Och med hjälp av portalen, kan du flytta till någon annan region.

Det kan hända att du inte har räknat ut sina lager av ammunition i striden, och de gjorde inte landa s väljs. I detta fall inget problem & ndash; i början av varje nivå finns en behållare, som är på väg upp för att automatiskt fylla ammunition. Den enda nackdelen att patronerna kommer att vara av dålig kvalitet. Men är det kritiska ögonblicket bättre än ingenting.

om någon av de tre uppgifter som automatiskt utfärdas vid utgången av portalen, kan du gå igenom bekämpa nivå. Oroa dig inte: så länge du inte är bekant med uppgiften kommer timern startar inte plats. I strid, kan din karaktär ställa rekordnivån passagen, och dessutom få högkvalitativ utrustning och resurser som behövs för att förbättra saker och ting. Efter att ha avslutat uppgiften, kommer tecknet får de pengar på den nivå troféer och erfarenhet.

All fightingspel sker i realtid. För att uppnå vissa mål, kan du gå samman med andra spelare, förhandla ömsesidigt. Objekt hittade vapen, artefakter, ammunition och ingredienser kan säljas på auktion eller dela dem med andra spelare. & Nbsp;

För att medvetet spela spelet online Labyrinth nödvändig taktik. Efter att ha utvecklat sin taktik, kan du enkelt utföra uppgifter och uppdrag och slåss monster. & Nbsp;

En trevlig funktion i spelet är det en faktor som ingen definierad ram finns det ingen rörelse & ndash; Du kan röra sig fritt på nivån. Dessutom det stora priset Player & ndash; Jackpot & ndash; ökar ständigt. Brådska passera Labyrinth registrering och ansluta sig till oss!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more