Dina bokmärken

VM

Alternativa namn: VM

VM på nätet & ndash; är ett multiplayer webbläsarspel i genren & laquo; Football Manager & raquo;, där spelaren agerar som ägare av fotbollsklubben, en av de 16 professionella fotbollsligorna.

VM online spel inte kräver installation av spelklienten och finns i alla webbläsare. För att starta spelet, behovet registrera VM: du kan komma in i spelet med hjälp av sociala nätverk, såsom e-post. ru, Facebook, klasskamrater, VKontakte (om det är registrerat konto i en av dem), eller direkt från webbplatsen via registreringsformuläret (i fält datatyp e-post, lösenord, är överens om att lagar spelet och trycker på knappen & laquo; up & raquo;). Vid denna punkt Gå i spelet VM slutar, och sedan måste skapa spelinställningar: pop-up ett nytt fönster, anger i respektive fält användarnamn (smeknamn), namnet på framtiden för klubben, välja National League från 16 olika länder och press & laquo; Nästa & raquo;. Sedan, i nästa skärm kommer att bli ombedd att passera en kurs på spelet (det är önskvärt att ta! ), Eller överge den. Tja, nu kan du försöka spela spelet online VM.

Huvudsyftet med spelet är att köpa och utbildning spelare, samt att välja de mest optimala taktik i spelet och utveckla infrastrukturen i klubben. Dessutom, behovet av att engagera sig i ytterligare höja sina egna unga spelare och delta i olika nationella tävlingar.

Det huvudsakliga målet med spelet - skapandet av de mest framgångsrika fotbollsklubb i projektet.
Den första segern i spelen, kommer laget få 1: a nivån. Nå nivå 2 laget till mästerskapet är automatiskt förklarade valda landet (i detta skede skulle förvisas). Nå nya nivåer, kan du flytta till det bästa flyg, som kommer att vara tillgängliga för den nya strukturen av infrastrukturen i klubben, och mer attraktiva turneringar. För att flytta till varje ny nivå får du en viss erfarenhet, som ges för deltagande i spel (för en seger - 3 poäng för oavgjort - 1 poäng).

Varje spelare har sin egen position i spelet, och varje objekt har sin egen karaktär. Här är de viktigaste egenskaperna hos spelarna i projektet online-spelet World Cup:
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Målvakten (snabbhet, smidighet, reaktion),
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Defender (hastighet, Tackla, märkning, bollkontroll, precision redskap),
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; mittfältare och framåt (hastighet, bollkontroll, precision strejker, kraft påverkan, precision redskap).
Efter varje match egenskaperna hos spelarna förändras och deras prestandanivå beror på olika förhållanden, såsom: nivån på tränare och coaching team, vikten av matchen, och så vidare. d.

Det är viktigt för spelarna att spela individuella prestationer
Talent - ju högre spelarens talang, desto snabbare utvecklas.
P .. viljan & ndash; Det mäter hur mycket en spelare är klar för att se matchen.
Moral & ndash; Ju högre siffra, spelaren känner sig säker på planen.

Varje spelare har en fast lön, som varierar beroende på erfarenhet och skicklighet (ju högre kvalitet, desto större lön).
För att spela spelet online VM kan delta i olika vänskapsmatcher och turneringar, plocka hans team för den lämpligaste stil: Snabb match, vanligtvis spelas i ett pass eller dribbling.

VM online spel tillåter alla spelare att bestämma status: Lämna ett team, utbjuds till försäljning eller ogillas.

Spela VM kommer att bli intressant för alla som inte är likgiltiga till fotboll. Om någon kommer det att finnas några frågor om det här spelet kommer det stöd som finns alltid att behöva lite hjälp. Det här omdömet anges, inte alla funktioner i spelprojekt, eftersom det är tillräckligt stor och funktionell. Och tack vare tillgänglig och begriplig information innehåll, mycket kan läras i spelet.

För att spela i VM, behöver inte mycket, bara en önskan, en önskan att uppnå sina mål, och naturligtvis, VM online-registrering! & Nbsp; & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more