Bokmärken

SLUT AV VÄRLDEN

Alternativa namn: SLUT AV VÄRLDEN

Edge of the World på nätet & ndash; är en fri klient roll-RPG spel, som är gjord i stil med nedfall. Det här spelet tar dig i 2061 i postapokalipsichesky värld där du måste konfrontera de olika mutanter för överlevnad i de överlevande öarna.

För att delta i spelet, är du inbjuden att Edge of the World. Samma Edge of the World online-registrering är inte komplicerat: när du har installerat spelet klienten, ange användarnamn, lösenord och e-post. Efter att du väljer för din karaktär klass och skapa en bild av det (utseende). Bland klasserna i spelet Edge of the World på nätet ber dig att välja följande alternativ: Fighter, Rogue, Hunter, Shaman, Atlanta, läkare och tekniker. Varje klass har sina egna egenskaper: Styrka, fingerfärdighet, konstitution, perception och mentalitet. Utgångspunkter fördelas för varje klass på olika sätt. Förutom prestanda, varje klass i online-spelet Edge of the World, det finns en gemensam och unika förmågor (som dem i det här spelet en hel del, nu vi listar dem kommer inte, och lära känna dem, kan du direkt på ofsayte gå med i spelet). Dessutom har varje tecken en mer grundläggande parametrar: hälsonivå, nivå av fysisk energi och mental energi. & Nbsp;

Spelet är slutet på världen har ett brett & nbsp; ett urval av vapen, här finns: Kontakta vapen, blankvapen, kastat vapen, biologiska vapen, fällor, Pistoler, hagelgevär och Armborst (det är värt att notera att patronerna i spelet är sällsynta och är dyra, ett alternativ kan vara av stålkulor lager).

Förutom vapnen, i det här spelet finns det en mycket stor mängd utrustning, allt från glasögon och hjälmar, och slutar med skor och sneakers & hellip; (se ofsayte som verkligen ett mycket stort urval).

Nu om spelet: innan deras spel bedrifter, kommer du att se en underhållande film om dina historier fånga lokala papuaner, och då du kommer att träffa sin första och laquo; lärar quest giver & raquo;, som talar om för dig vad du behöver göra.

första plats i Edge of the World online-spel, kommer Bay, som dominerades av ledare (han kommer att berätta dig användbar information för att låta dig in i lokala lagar, ge quest uppdrag, och om nödvändigt - lån), här kan du köpa, eller sälja saker, läka, leverera värdefulla föremål till lagret, och så vidare. d. & Nbsp; I spelet, med undantag för Bay, det finns fortfarande en sådan stad som Chimer Tau Fortshtad, Base Volkov och Sisyfos. Efter att ha talat med NPC i Bay, kan du få dem att arbeta på ett förslag (i form av uppdrag). Förutom quest uppgifter från NPC kan hittas användbar information, samt att utbyta objekt.

För att spela spelet Edge of the World online på spelplatser med en viss sannolikhet och frekvens kommer att vara olika poster (olika föremål faller med olika sannolikheter), ordna dem, kommer de att falla i inventeringen. På grund av demontering och montering av dessa poster, kan du skapa dina nya objekt (montering är möjligt om de nödvändiga sakerna och recept).

Spela Edge of the World, kommer du att träffa en hel del unika och farliga monster, som genereras slumpmässigt beroende på vilken typ av plats, såsom ön och dess avstånd från byn. Nyheter & nbsp; med dessa varelser kommunicera och handelsförhandlingar kan inte bara förstöra dem, och i händelse av seger över dem i strid, kommer du att kunna plocka upp en deras troféer. Närvaron av monster i detta spel är ganska stor och varierad: Brooks Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader, Mezoid, fanatiker och Anchor (var och en är unik på sitt sätt).

Förutom strider med monster, kommer du också vara en möjlighet att mäta sin styrka mot andra spelare i PvP-strider.

Om plötsligt under kampen, får du skadad, kommer du att flyttas till närmaste sjukhus eller shamanen hydda, att läka såren.

Du har möjlighet att skapa en klan eller ingå ett redan existerande, samt delta i en av de tre Alliance: Norra alliansen, brödraskapet och Svenskt Näringsliv.

I slutet av världen du kan spela, inte bara i stridsarenor, och koppla av i baren spelar i casinot för mini-spel: Roulette, Tsiklon2, Bones, Dogfights och andra.

I en värld av Edge of the World online-spel har sin egen spelets valuta & ndash; nötter.

spela online spel Edge of the World, kan du chatta med andra spelare (via chatt), och bär med sig utbyte av inventarier.

Gå med i spelet Edge of the World, kommer att öppna innan du världen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more